Arg och besviken..

Va på möte på dagis idag och hade mötet med den fröken jag haft lite svårt för.
Hon som skällde på mig när Mojjo kom 15 minuter över 8 en dag, tyvärr mitt i frukosten, pga att Mojjo bajsade precis när vi satte oss i bilen så jag gick in och bytte blöja.
Idag ifrågasatte hon om jag tvättade Mojjo varje dag??
VA!?
Någon som missat bilderna på Mojjo i badkaret. Jag kan ärligt säga att Mojjo badar minst 5 av 6 dagar i veckan och tvättas av varje morgon. Sånt här gör mig ledsen.
Denna fråga kom pga att Mojjos kiss luktar så fränt, vilket även jag påpekat.

Nu skall jag göra något jag aldrig trodde jag skulle göra men det är värt ett försök.
Jag ska ta bort KillerKatten.. han har fel på njurarna vilket gör att han luktar ganska fränt, finns det en möjlighet att det kan va hans doft som går över i våra kläder så är det värt ett försök.
Adjöss Killer!!


Kommentarer
Postat av: / F

Irriterande med sådana fröknar...Hade på dagis en som var likadan..och som ensamstående pappa så var det jätte jobbig att höra vissa saker...speciellt när de inte stämmer. Gick så långt att min pojk inte fick gå ut och leka för att han inte hade några stövlar..( stod inte hans namn i dem). Fast han visste vilka stövlar som var hans så fick han inte gå ut...Han hade dessutom 2 storlekar större på skorna en de andra...Då blev jag arg på den fröken...Det ska inte gå ut över barnen om de har något i mot föräldern...grrrr.....



Lycka till med Mojos Fröken i fortsättningen och tala om för henne hur det känns för dig med sådana påhopp...be henne läsa din blogg

2008-08-20 @ 17:10:35
URL: http://skallig.blogg.se/
Postat av: / F

Jag tycker ni verkar ha det jätte bra tillsammans och hon är ju verkligen klippsk för hennes ålder.....( Irronin t ex)

2008-08-20 @ 17:15:56
URL: http://skallig.blogg.se/
Postat av: nära bekant

Jag har på nära håll sett hur fint du och Moa har det tillsammans och ser att detta barn har en underbar mamma. Vet också om att badkaret är en av hennes roliga nöje. Katten kan väl kanske få åka till katthimlen om det är det som det beror på. Men du är en bra mamma, tvivla inte på det. Dåliga förskolefröknar finns det lite överallt. Om jag inte minns fel så kom väl Moa hem från dagis med blåmärken efter fingrarna på en vuxenhand. Undrar vilken fröken som ägde den handen???

2008-08-20 @ 18:02:46
Postat av: Jenny

Be kärringjäveln att dra så långt åt helvete hon kan komma. Fråga hur länge kissblöjan får sitta på.

Prova med att ta bort Killer, men sen ska du ifrågasätte lite mer. Säg till någondag så följer jag med och hämtar Moa, så ska jag nog fan sätta den där människan på plats!!! HON ÄR JU HELT PUCKAD!!! Kram på dej. Kussen

2008-08-20 @ 18:10:06
Postat av: mormor

Det är klart att du skall våga lämna Moa där du vet att hon har det bra. Hur tror du att mormor skulle stå ut om hon aldig fick ha "Mommas hjärta" Behövs det så kommer jag ju till dig och är med Moa där, det vet du. Jag skulle själv vilja ha ett snack med den dagispersonal som uttalar sig så här. Förskolepersonal är till för att hjälpa och inte själpa. Har ju själv jobbat innom barnomsorgen i 33 år. Så nog vore jag väl kompetent att ha mitt barnbarn?

2008-08-20 @ 18:53:47
Postat av: G

Stå på dej mot "fröken".

Hon verkar helt klart ha fel jobb med sin inställning och attityd.

Jag håller med din mor, hjälpa inte själpa.

2008-08-20 @ 20:21:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0