HEMMA...

Sitter här och skrattar åt Mojjo som håller på med sina kvällsbestyr, blöjan kommer fram, tutten letas fram, hittar henne på toaletten där hon kissat och står och borstar tänderna. Ikväll gör hon allt själv.. *ler*
Dock så fick hon lite hjälp med tvättningen och borstningen av tänderna. Rätt skoj att hon känner när hon är trött och läggdags börjar närma sig.

Nu är vi alltså hemma från en helt OK helg som mestadels spenderats på en båt.. och en liten stund i Tallin.
Mysigt samtidigt som det varit påfrestande med alla barn och de tjaffs som blir när barn skall samsas under en sådan lång tid och på en sådan liten yta, men det var lugnare än jag förväntat mig. På nått konstigt sätt har jag njutit av situationen samtidigt som den varit jobbig. Svaret på den stora frågan blir mer och mer tydligt.. :)
Tycker verkligen om de andra barnen, dom har varit så goa och snälla hela helgen.
Lille-T jagade bort alla pirater så vi kunde sova tryggt. Han kollade noga noga på TV:n ända tills han somnade.
Förklaring: Bak på båten satt en kamera som mankunde följa från TV-apparaten i hytten och där såg man båtarna som åkte bakom våran. När de små ljusen från båtarna som man såg i mörktet på TV:n försvann var piraterna borta.
Han var dukig och fäktas och skrämma bort dem.
Hela vår resa hem gick åt att leka pirater, vi gick piratslinga med frågor, tittade på alla andra båtarna som åkte runt oss, både snälla båtar och piratbåtar. Vi gjorde ett svärd av balongblomman som Mojjo fick och med detta svärd fick Lille-T alla piraterna att hoppa överbord.
(bilder från resan kommer så småningom)

Men nu väntar vi på att Ymot ska komma hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0