Pepparkakor och hjortronglögg.

Uppkrupen i soffan med en hög pepparkakor och en STOR kopp hjortronglögg.
Tänker tillbaka på dagen som gått.

Vaknade imorse med ett leende på läpparna, precis som alla mornar den sista månaden.
Skuttade upp och klädde på en tokglad,piss Mojjo som sjöng hela vägen till dagis, skuttade in och lekte med de andra barnen utan några problem...
Och sedan slog jag upp ögonen....IGEN!
Morgonen såg mer ut såhär:
Sparkade mig själv ur sängen efter att jag bara haft tur som vaknat i tid eftersom jag glömde ställa väckarklockan innan jag gick och la mig. Försökte få liv i en grinig och trött unge vilket var lönlöst. Så går det när man vägrar sova på nätterna.
Fick tvätta och klä på henne medans hon fortsatte sova. Lyfte ut henne i bilen och körde med halvöppna ögon till dagis där både jag och Mojjo satt och halvsov i ca 15 minuter innan "Gonis" tog över sömntutan.

JOBBA!

Kom hem från jobbet och blev bjuden på middag samtidigt som en kvinna från Folksam berättade mer om mina försäkringar öch val jag gjort hos dem. Valde att teckna ännu en försäkring idag för att trygga Mojjos framtid.
Nu har jag både en livförsäkning och en "bo kvar"-försäkring så hon skall klara sig om något skulle hända mig.
Ökade även sparandet till Mojjo idag. Skönt att veta att hon kommer ha en del pengar när hon blir 18, ett bra startkapital.
Vid det här laget började jag piggna på mig efter dagen som varit.

Hamnade senare (för ca 15 minuter sedan) i soffan med pepparkakorna som är slut nu och glöggen som Mojjo just nu håller på att dricka upp. Sitter och tänker en del på lilla fröken Linéa som gått med ett leende på läpparna hela dagen. Blir så glad för hennes skull. Satt och skuttade som ett litet barn när hon berättade händelserna för mig.
Även när hon började låta som min partner.
-Ser jag tjock ut i den här?
-NEJ!
-Du vill aldrig älska med mig längre!
-Men..
-Du älskar inte mig..
Vi drev väldigt mycket runt detta ämnet men skrattade gott när vi insåg att vi kanske låter och beteer oss som om vi vore gifta. Men vi umgås ju rätt mycket så det kanske inte är så konstigt.
Men det största problemet är att hon är tjej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0