Tant doktorn..

Idag hade Mojjo tid hos läkaren igen. Idag var det en underbar kvinnlig läkare som mötte upp oss.
Hon satte sig ner och jag fick än en gång berätta hur Mojjo reagerar på olika produkter.
Sist fick jag till svar att hon minsann inte var allergisk mot mjölk och berättade detta för dagens läkaren.
Hon blev nästan lite irriterad och förklarade för mig att det endast var mjölk de testat, inte laktos så idag gjordes de.
Efter att vi pratat med henne en stund och hpn klämt lite på Mojjos mage och hittat både köttbullar och morötter fick vi gå till det hemska labbet.
Mojjo sa flera gånger att doktorn inte fick sticka henne i fingret men efter lite prat så var det nog ingen fara för det gjorde nog inte så ont sist ändå. KANON! tänkte jag... tills jag kom in och fick veta att de skulle sticka henne i armen.
SKIT!!!
Försökte visa lite bilder på mobilen för att Mojjo inte skulle bry sig så mycket om nålen som de skulle trycka in i hennes lilla arm, men jag hann inte få henne att fokusera på bilderna förrän sköterskan tryckte in nålen i armen på tösen och hon ryckte till. Nästan hela nålen trycktes in i Mojjos arm och det började rinna massor med blod.
Sköterskan ursäktade sig och förklarade att Mojjo troligtvis skulle få ett STORT blåmärke på armen ikväll.
Hon fick även blod på byxorna och tröjan, och mammsen fick på sina jeans. Dock så fick inte sköterskan tillräckligt mycket blod så nästa vecka måste vi åka på sjukhuset och sticka Mojjo igen.
SKIT SKIT SKIT!

Kommentarer
Postat av: EFA

Det måste ha gjort ont på lillan.

Stackars lillan.

2008-12-05 @ 19:17:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0