En seg morgon..

Vaknade av att Moa började grina.. igen.
Inatt har jag vaknat 6-7 gånger av att hon vaknar i panik och bara gråter.
Hon har ingen feber längre men hon har "skällhosta" som min mor skulle ha sagt.
Inte mycket sömn inatt alltså. Lämnade kvar pappa PUCKO i sängen så han får försöka sova några timmar till medans jag, Mojjan och PP sitter och slappar i soffan med Cola, Ahlgrens bilar och Kalle Anka på TV:n.
Idag skall vi åka hem.

Helgen i ord:

I fredags när vi vaknade skjutsade vi Damen så kallad och PP till Funesdalens skidcenter där dom åkte i ca 1 timma medans jag, Pappa PUCKO och Mojjan åkte och handlade, samt gick på fik och drack varsin kopp varm choklad med grädde. Hämtade barnen som ine tyckte backarna va någon att hänga i julgranen och åkte hem till stugan. Där tog vi på oss hjälmarna och åkte iväg på skotrarna till Kariknallen. Detta är en stuga på kanten av fjället på andra sidan dalen där vi är. En hoppig tur för flickorna i pulkan.
Kvällen avslutades med god mat på Veras och ett par timmar i spabadet.

Lördagen vaknade jag och Mojjan tidigt. Vädret va inge vidare, 8 sekundmeter utanför stugan.
Men innan alla klivit upp, ätit och gjort sig i ordning hade vinten mojnat och vi kunde åka lite skoter.
Vi åkte över fjället till Mässlingen där jag tillbringade mina vintrar när jag var liten. Påsken, sportlovet.. ja npgon vecka per vinter blev det alltid. (Finns hemska bilder på någon gammal skoter från 70-talet och min mor i jordekorrsgrasögon, dom matchade varandra)
När vi kom tillbaka efter en otroligt hoppig tur i pulkan fast med mycket skratt och hjälmbowling så kröp vi ner i spabadet och myste. Kvällen blev en hemmakväll där vi alla somnade framför TV:n. Jag och Pappa PUCKO åt ena hållet i soffan, PP i den andra. Damen så kallad va nog den som höll ut längst där hon låg inlindad  i täcket som en kåldolme på golvet.

Så.. idag söndag kan jag tänka mig att PP skall ut och köra en liten sväng skoter. I övrigt kommer denna dag bestå av att försöka packa bilen igen samt städa ur stugan. Själv skulle jag kunna lägga mig i spabadet och somna.
See U in Sundsvall!

Kommentarer
Postat av: Gabriella

Hej! Kul inlägg du skrev i min blogg om din dotter, hehe! Jag ser att länken till min blogg försvunnit :).

2008-02-24 @ 21:17:36
Postat av: Alex

Ojoj de nämde han inte till mig, bara hem vid 4:A sen kvartsamtal. Dags vi hittar en resa fort nu;D Ja vill bort nu!

2008-02-25 @ 13:50:56
URL: http://LarssonAlex.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0