Orsaken till gårdagens besök på akuten.

Jag vaknade på morgonen och kände mig helt OK fram tills jag skulle ta på Mojjo hennes stövlar. När jag böjer mig ner för att hålla i den vänstra stöveln känner jag hur vänster hand domnar bort, sedan vänstra sidan av ansiktet.
Jag tänkte inte mer på det än att de brukar vara höger som domnar bort.
När vi satte oss i bilen för att åka till Juni kände jag att ögonen inte riktigt hängde med, det mesta var suddigt Medans vi satt där irriterade jag mig på att halva mitt ansikte fortfarande kändes bortdomnat men resten va OK.
Vi åkte ifrån Juni efter en snabbfika och jag kände hur jag började må illa. Jag lade mig mot instrumentbrädan i bilen och där tuppade jag av i ca 10 minuter. Tjurade på och gick ur bilen för att leka lite på södra berget med ungarna, men när det var dags för saft och kakor gick jag tillbaka till bilen pga illamåendet.
Jag ringde så sjukvårdsrådgivningen som bad mig åka in på akuten omgående. Sagt och gjort.
När jag kom in på akuten kunde jag inte prata riktigt, jag hörde mig själv hur jag sluddrade, jag kunde inte gå och krampade i kroppen. Jag fick komma in direkt och de började med prover direkt. Där låg jag på min lilla brits och skakada. Kommer inte ihåg så mycket eftersom jag mest halvsov och mådde dåligt. Men jag vet att de tog en massa prover, gav mig både morfin och medicin för illamående utan att de hjälpte. Jag kräktes och frös. De var det värsta jag har varit med om under hela mitt liv. Hade en massa sladdar och annat kraffs runt mig. De va EKG, syrgas och annat smått och gott.
När jag väl gjort siktröntgen och fått svar på dessa fick jag efter en massa tjat ändå åka hem. Då hade värken avtagit, dock inte huvudvärken. Men den avtog under kvällens gång.
Nu vet jag iallafall att jag har migrän men är i övrigt är jag fullt frisk. Dom testade nog allt som gick at testa och alla värden var bra. Så nu sitter jag här hemma idag, fortfarande lite sliten, och myser i soffan. Nu har jag iallafall medicin hemma om jag skulle känna liknande känsla igen,

´För första gången någonsin ville jag ha någon vid min sida och där satt Mållgan hela tiden,

Kommentarer
Postat av: J

SKÖT OM DIG!!!!

2009-04-14 @ 18:56:31
Postat av: Faster

Usch.. illa. Skönt att du vet vad det är nu. Oron gör det hela bara värre. Beskedet är plåstret.

2009-04-15 @ 09:28:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0