Anders "Dajmen" Jonasson.

För 7-8 år  (osäker på tiden) sedan satt jag hemma i vardagsrummet hos denne man. Lena, hans fru gick runt och stökade i köket medans min dåvarande sambo och Dajmen var ute och jobbade. Även hans lilla dotter var hemma, så liten att hon inte kunde gå.
Vi skulle senare på kvällen åka på solvalla tillsammans där vi åt gott och jag fick vara Dajmens egna lilla springtjej. Minns att jag tyckte det var maffigt med pengarna som var i omlopp. Jag minns även hur imponerad jag var över hans kunskap när det gällde hästarna. Detta var enda gången jag träffade Dajmen och hans familj riktigt, men jag talade med honom på telefonen ett antal gånger efter det.

I dag när jag öppnade aftonbladet.se och expressen.se på jobbet fick jag en knut i magen. En bild på Dajmen och en text att han var död. En liten chock att se denna människa få vinna den vinst han förtjänar efter allt jobb han lägger ner och sedan få betala den med sitt liv. Jag har skrattat åt minnerna av honom den dagen vi hälsade på samtidigt som jag sms:at med min dåvarande sambo. Han var en speciell man.

Jag tänker på Lena och hans barn. Jag hoppas Lena har nära och kära runt sig.


Lånad av expressen.se (Klicka på bilden)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0