Ett litet hål i hjärtat.

Igår kom busungarna, så kvällen blev allt annat än lugnt. Massor av bus och tjaffs. Som vanligt den första dagen. Tror ungarna har beslutsångest om de ska vara vänner eller bråka. Men så är det alltid den första dagen innan dom hittat varandra igen.

Idag klev vi upp och åkte till Mamma Bärgare. Busungarna stannade där medans Mojjo följde med oss på dragracing. Min unge är ju inte som andra barn, hon älskar motorsport precis som sin mor. Hälsade på massa trevliga bekanta för att efter ca 2-3 timmar åka tillbaka till Mamma Bärgare. Där blev vi bjuden på middag oxh njöt av god ugnsbakad falukorv och potatismos. Tror allas tallrikar va rena när vi gick från bordet.

När vi precis hade ätit upp mullrade det till på gården och vi började nästan undra om Sättna kommit till Juni, men icke, de va Bror Bärgare dom köpt en motorcykel. Åh så skoj tyckte Mogge och sprang ut och trånade. Själv njöt jag av lilla K som också var hemma hos sin mormor och morfar medans hans mor och far renoverar kök.
Så mysigt att få snusa liten gokille. Efter en stund var även han ut och testsatt motorvcykeln. Liten knutte..

När det var dags att åka hem valde busungarna att stanna hos mamma och pappa Bärgare tillsammans med Kusin K och StorMoa. Det va kanske inte var så smart med tanke på att Mojjo inte kan stanna. Vi har haft en väldigt ledsen liten tjej hemma ikväll. Hon blev både avundsjuk och ledsen för att hon inte fick leka med dem ikväll. Vi tänkte inte riktigt på det när de ville stanna. Stackars Mojjo grät hela vägen hem. Även jag saknar dem eftersom man sett fram emot att de ska komma denna helg. Men vi hämtar dom imorgonbitti igen.

När vi kom hem mutade vi Mojjo med en cykeltur. Hon tog på sig hjälmen och vi släpade ut cykeln, sedan cyklade min lilla gumma hela vägen till affären och tillbaka. Hon börjar bli stor min lilla gumma.
Nu är vi hemma utan några blåmärken och skrubbsår. Nu blir de mys framför TV:n en stund innan hon ska sova.
Senare skall jag och Mogge försöka se på film på sfbios hemsida. Får se hur bra det fungerar...

Ett litet hål i hjärtat när inte alla barnen är här...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0