Fasters älskling och Farbrors busunge.

Imorse åkte vi till Fasters älskling där Mojjos mormor har varit barnvakt sedan igår. Vi myste lite i soffan innan vi åkte till Birsta för att shoppa lite. Vi åt glass på charm, fasters älskling och Mojjo fick varsin studsboll av mormor/farmor. Vi visade mormor hur vår nya hall är tänkt att se ut inne på Ikea. Åtminstonde möblerna som skall stå i hallen samt fiskade lite idéer.
Mojjo lyckades ramla inne i restaurangen på Ikea och slå sitt lilla huvud. ORDENTLIGT! Hon har en STOR bula i pannan som är blå. Frågan är hur den skulle sett ut om jag inte haft glassdisken precis bredvid mig så jag snabbt kunde trycka en kall glass mot pannan på henne.

Efter denna tur hämade vi busungarna för att åka på kalas hos Mogges brorsson. Lille Adde fyllder åt imorgon men vi åt tårta idag. Underbart gott!! Jag måste få skryta om att jag kan äta både Mamma Bärgares och Timis tårtor trots att det är räkor i dom. Med andra ord kan dom göra goda tårtor.
Lille Adde fick massor med presenter. Av oss fick han blå färg till håret, en motorcykel som låter när man trycker på den och ett stort badlakan med Blixten McQueen på. (Han i bilar heter väl så)
Ungarna lekte och busade så dom var helt slut i bilen. Mojjo blev verkligen ledsen när Busungarna lämnades tillbaka till sin mor. Jag med, saknar dom massor när dom inte är här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0