Grus i ögonen och vatten i håret.

Sitter här med en handduk runt mitt nytvättade hår. Nu kanske vissa av er undrar varför jag tvättar håret när jag ändå ska åka iväg och träna med Tjohanna direkt efter att jag släppt av Mojjo på dagis.
Jo, för att jag vaknar inte förrän jag duschat ur håret. Men nu sitter jag här och gnuggar ur gruset ur ögonen och är enormt laddad. Ska bli underbart att komma igång med träningen igen. Frågan är hur jag ska överleva dagarna när Mojjo är hemma och jag inte kan ut och springa.

Idag har Mojjo klätt på sig själv men det blev helt OK.
Ett par rosa mjukbyxor, ett rosa linne och rosa strumpor. Allt i olika rosa nyaser. Sedan läxade hon upp sin mor att om man inte har en tjock tröja över så fryser man. Och drog sedan en brun huvtröja över huvudet.
Undra om hon hört mig och Mogge skälla på de andra 2 busungarna som fortfarande tror att man kan gå i T-shirt och kjol.
Själv klär jag snyggr i nallepuh-strumpor, mina blå champion-mjukisar som jag fått av mamma och ett vitt linne. Men som Mojjo säger. Jag ska ta på mig en gul huvtröja med, annars fryser jag.

Ses efter vägen...


Jo, en sak till:
EFA: Älskade vännen, är det någonstans jag vågar vara kaxig så är det i slalombacken. Ska fixa ett par begagnade skidor och pjäxor så kan vi leka lite i snön du och jag. (Vilken snö?)

Kommentarer
Postat av: EFA

Vi ses när snön har kommit kuta på nu om du skall hänga på.

2009-11-17 @ 11:01:40
Postat av: Annelie

jag har nya skidor o pjäxor som står om du vill låna.. använda en vecka...

2009-11-17 @ 16:51:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0