Myskväll hos Alex

Vi har spenderat kvällen hos Alex där ungarna sett på Sabrina, tonårshäxan (Inte Alex alltså) och ätit mängder med popcorn. Själv har jag och Alex suttit på köksgolvet, druckit te, och pratat. Man hamnar alltid på köksgolvet hos dom, så har det alltid varit.

Tittade på lite bilder från när hon och Anders (Pappa PUCKO) var i Thailand samt en och annan bild från begravningen. Försökte måla naglarna på 3 barn som inte kunde sitta still. Mojjo fick gula, busunge nr 2 - filosofen fick knallrosa och busunge nr 1 - gestapo fick svarta. Nagellack överallt.

Nu är vi iallafall hemma och barnen sover sött. Dom hade alla haft en jätterolig stund hos Alex och var så trötta att de höll på att somna i bilen på väg hem. Nu kanske de sover hela natten, vaknar utvilade och skuttar glatt iväg till skolan och dagis. Mojjo är hemma imorgon igen.

I morgon väntar en träff med Linda och Ebba som det ser ut. Kanske även en snabbis med Alex. Vi får se vad som händer imorgon. Just nu längtar jag bara tills klockan blir 3 - 4 när Mogge förhoppningsvis kommer hem om han inte behöver stanna något extra under natten. ÄLSKAR DIG MOGGE!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0