Svininfluensavaccinet firas med ny bil?

Imorse åkte jag och Mogge och lämnade Mojjo på dagis och sedan ut till Bergsåker för att vaccinera oss. Jag hade hjärtat i halsgropen och där slog det med ca 320 slag per minut.
Trodde det skulle vara lång kö men allt som allt tog det 20 minuter. Skönt, då slapp man oroa sig mer än nödvändigt. Det enda jag känner nu är lite ont i armen precis där de stack in sprutan. Kändes ingenting i övrigt.

Efter det åkte vi och kikade på vår kommande bil om allt går som det ska. En Opel Zafira. Både jag och Mogge blev förtjust i den trots att det var en riktig familjebil. Ska tillbaka till veckan och kika mera.

Efter det började det riktigt roliga. Nej, jag menar inte lunchen med EFA. Jag menar lille K´s kalas.
Världens charmigaste unge fyller ett idag. GRATTIS!!
Syster Bärgare skrattade åt mig idag för jag blir så uppspelt när jag ser honom gå. Jag kan inte rå för det, jag tycker så otroligt mycket om denna lilla charmknul Visst att jag alltid älskat barn, men denna unge har något speciellt.

Jag har alltid varit en människa som ryckts med i andras känslor. Empati säger min mamma att det kallas.
Ibland är jag för snäll pga att jag har sån empati för andra. Lånar ut pengar, drar in mig i dåligt sällskap för att jag tror jag kan hjälpa, samt såras pga min godtrohet.
Det har blivit bättre sedan Mr.Niceguy men jag är fortfarande väldigt godtrogen, glädjs åt andra och känner av andras sorg. Jag hoppas att någon uppskattar det för det har ärligt talat gjort mig mer ledsen och besviken.

Nu har Mogge kokat te och ungarna somnade direkt när vi kom hem. (De trodde jag aldrig att de skulle göra) Så nu blir det film och mys i soffan.

Kommentarer
Postat av: EFA

Tack för den du !!

2009-10-28 @ 21:16:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0