De kunde ha varit min Mogge dom kört på...

För ca 1 timma sedan hörde jag ambulansen åka förbi ute på gatan. Fick en konstig känsla i magen och ringde Mogge som precis gått upp till E4 för att möta upp lastbilen.
Mogge va OK, men han berättade om en, citat, "djävla pickup" som höll på att köra på honom i korsningen ovanför oss. Han va rätt upprörd och arg. Han ser i samma stund ännu en ambulans och säger att de måste vara i vårt område det hänt nått eftersom dom svängade ner hit. Detta följs av..
-... Det är säkert den där djävla pickupen.
Jag drar upp persiennerna och möts av den här synen.. Den pickup som Mogge precis förklarat står på gården bakom och en person läggs på en bår och förs in i en av ambulanserna som lämnar platsen.
I Sundsvalls tidning står det att personen som åkte med i ambulansen stulit en dator ev de i pickupen men för det måste man väl visa hänsyn i trafiken..

Jag får ont i magen av sånt här. Blir otroligt upprörs eftersom det finns barn som springer runt knutarna på dagarna. Tänk om jag och Mojjo varit ute och gått med hunden precis som vi brukar när Mogge går till jobbet.
Tänk om det hade varit grannens barn eller Lille T eller Emilia som varit ute och cyklat Nä fy fan!

DIN BOSTAD!! Nu börjar det bli dags att tänke på farten i området och kanske sätta ut såna där vackra blomsterlådor som både är fina och gör så bilisterna som buskör här på dagarna sänker farten.




I sundsvallstidning:
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0