Efter jobbet ser mitt liv ut såhär..

Jag loggar ut så snart klockan har slagit "hemgång". Halvspringer genom stan och ner till hamnen där bilen står. Kastar mig i bilen och brummar in till första rödljuset.. RÖTT = STOPP! Väntar på grönt och rullar sedan i slowmotion vidare in till nästa rödljus.. RÖTT = STOPP! När vi äntligen får grönt där åker jag vidare mot dagis. Självklart har jag ett rödljus kvar.. och RÖTT = STOPP! Då åker jag ändå den snabba vägen till dagis istället för att ställa mig i rusningstrafiken på E4:an.

Väl framme vid dagis letar jag reda på Mojjo som oftast är och leker på de mest konstiga ställen, bakom lekstugan, i något av facken i bokhyllan eller inne i torkskåpet. Hjälper henne med hennes förbaskade skor. (Måste gömma dem så hon inte vill ha dem i morgonbitti). Sedan ut i bilen efter att vi vinkat och sagt hejdå till alla barn och fröknar på alla avdelningar på hela dagis.

Vidare mot nästa dagis.. rullar på fint i rusningstrafiken.
TRODDE JAG JA....
RÖTT!!! = STOPP!!! Stället där det aldrig är rött blir helt plötsligt så rött att det bränner i ögonen på mig. Eller berodde det kanske på illskan att väggudarna inte vad med mig idag.
När detta blir grönt finns bara ett rödljus kvar och det körde jag mot gult på... förlåt!

Kör rally så Mojjo tjuter av skratt och kastar mig in på nästa dagis. Hittar busunge nr2 som sitter i sandlådan full med grus. In och hämta dagens smutstvätt samt blir visad alla kompisarna på dagis.
-Här är Emmas plats..
-Här är Fredriks plats...
BLA BLA BLA!!! SKYNDA!!

Skyndar mig iväg till skolan där jag skall hämta busunge nr1 som är på fritids. Idag var de inne så jag slapp gå vilse på skolgården som jag gjorde igår. Dom är i skogen fick jag till svar igår...
Men var är skogen då? Bakom skolan finns en skogsdunge tydligen.. fniss.
Letar strumporna som busunge nr1 alltid kastar av sig, sedan kolla om hon hade någon jacka, hälsar på någon trevlig pappa som dök upp och tydligen kände busunge nr1 och sedan ut i bilen igen.
Äntligen på väg hem och jag hann hämta alla barnen innan 16:45. Känner mig stolt.
Då kläcker plötsligt busunge nr1 ut sig.
-Mamma brukar inte hämta oss förrän fem för hon slutar halv fem.
HAHA! Då har jag ju en halvtimme till på mig.

Även om det låter kaosartat så älskar jag det. Vi skrattar och busar nästan hela tiden och jag älskar mitt liv, Mojjo, Mogge och barnen. Jag bryr mig inte om jag kommer lite sent på dagis/skolan ibland, jag är en bra mamma och en helt ok sambo och "bonusmorsa". Jag har ett fast jobb och innan jag träffade Mogge skötte jag hela mitt liv själv med allt vad det innebar. Nu har jag lite avlösning ibland. *ler*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0