Jobbig dag.

Jag är trött, mår illa och känner mig allmänt hängig.
När jag inte sovit mer än ca 5-6 timmar på 3 nätter blir jag lite känslig. Det blir inte heller bättre av att jag mår dåligt, saknar Anders och även Pappsen.

Jag och Alex var och inhandlade blommor idag som hon skulle plantera på graven. Efter den shoppingen gick mina tankar på högvarv. Jag saknar min underbara vän som jag hade i Anders. Tårarna började rinna redan i bilen på väg hem efter att jag släppt av henne på stan. Kom hem och fixade mat, Mogge sa fel saker och jag kände hur hela världen var emot mig.

Tog en tur till ett av mina "smultronställen" och där satt jag och Mojjo länge. Vi pratade massor om Anders och hon frågade för första gången en del om pappa med, hennes morfar Tommy.
När vi åkte därifrån kändes livet lite lättare, ibland behöver man få sörja och gråta en stund utan att alla ska ringa och göra en sån stor grej av det. Jag dör inte för att jag är lite ledsen :)

Åkte in till stan och plockade upp Alex igen för lite plantering. Surrade även lite skit med Syster Bärgare som var ute och brummade lite buss. Med henne känns ingenting konstigt att berätta. Hon är en underbar människa, en sån som alla skulle ha i sitt liv.
Efter lite blommor på graven begav jag och Mojjo oss hem och har nu krypit ner i sängen.
Här ligger vi nu, jag, Mojjo, Dino och hennes 3 odjur. Ymisen får sova på golvet. Den enda som saknas nu är Mogge som jobbar kväll. BLÄH!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0