Att känna sig otillräcklig.

Idag känner jag mig hemsk på många sätt. Jag mår skit av att jag måste lämna Mojjo på dagis och att hon är hos Alex på kvällen tills jag slutar. Det är iofs inte ofta men när dessa dagar kommer mår jag skit.
Jag vill kunna vara den som lägger min dotter varje kväll men tyvärr går inte detta då vi faktiskt behöver pengar för att kunna leva, bo och äta. Tycker vi har löst det på bästa sätt ändå när det gäller henne. Även om det krävs lite planering och uppoffring från min sida.

Om inte det vore nog kände jag mig idag som en hemsk vän. Jag var tvungen att lämna en ledsen och arg vän pga att jag har en familj/en dotter som behöver mig. Jag vet att vännen förstår att jag sätter mitt barn först men det känns ändå hemskt. Jag önska jag kunde klona mig dessa gånger. Vill ju finnas för mina vänner när dom behöver mig.

Det är ofta jag känner att jag vill kunna göra mer, ge mer pengar till välgörenhet, ställa upp mer på mina medmänniskor, men framför allt.... Jag vill bli lyxhustru så jag kan vara hemma med barnen heltid :)
Mogge, där har du i stort sätt mina krav och min syn på framtiden. Dags att höja priset på varorna?

Kommentarer
Postat av: M

Den dagen jag blir åkare så ska du sköta mina papper. Då blir du en lyxhustru. Puss på dej. :-)

2010-10-07 @ 00:57:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0