Duktig hund!!

15:20 stod vi i receptionen på Djurkliniken. Ymisen började med att charma en annan hundägare genom att lägga sig på golvet och riktigt mysa med matte. När Emma, sköterskan, kom vägde vi honom, han väger fortfarande 62 kg.
Därefter bar det av till undersökningssalen "Vargen". Där fick han klättra upp på den svarta britsen och hissas upp, på med grimman ifall att han skulle bli arg när dom ska klämma och känna.
Men det gick bra, han gnydde till ordentligt en gång annars visade han bara sitt missnöje med lite morrande, precis som han gör när han visar för barnen att nu ska dom nog sluta klättra på honom för nu är han less.

Åsa, veterinären, tog hand om Ymot när vi sydde örat så det kändes tryggt. Hon konstaterade efter en liten konversation att problemet troligtvis satt i muskeln eller leden i "armhålan"/"axeln". (Jag vet inte vad det heter på en hund) Vi fick ett recept på Rimadyl utskrivet och ett nytt besök inbokat för kontroll och möjligtvis röntgen.

När vi ändå var där fick Emma vaccinera honom. Vaccinerade även mot kennelhosta eftersom den är väldigt vanlig just nu.

Detta besök tog ganska hårt på min pojke så när vi kom hem blev det en snabbrastning, lite mat med kvällens tabletter och sedan dess har han sovit i fotänden på sängen.
Idag får tyvärr barnen klara sig själva framför TV:n för ikväll är jag Ymots. Men dom verkar inte klaga då de är barnprogram och glassdags.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0