Dagens status

Här är vi trötta.
Jag sitter framför datorn och inväntar Det okända som börjar på TV4+ om en liten stund. I mitt knä ligger en sällskapssjuk liten pojke. Ibland gnyr han till, världens underbaraste lilla morr för att sedan ligga och titta på mig som om han undrade om jag glömt bort honom.

Mogge sitter och spelar lite dator. Han köpte ett nytt spel häromdagen och det är nog tur för honom. De är inget bra på TV och både jag och Lillefot är trötta och lite osociala på kvällarna.

Mojjo har krupit ner i sängen och ser på film. Ganska oberörd av dagen. Hon är ju samma lilla tjej som vanligt, kanske lite större, hon har ju ändå blivit storasyster. Det är ett stort ansvar :)

Så vad har vi egentligen gjort idag?
Vaknade imorse och myste länge i soffan med frukost framför TV:n. Sedan åkte vi en sväng till kusin Jenny för att visa upp vår nya lilla familjemedlem. Jenny var med redan när Mojjo var 10-12-dagar och jag vill att hon ska ha en stor del i Lillefots liv med. De var mysigt att sitta där och bara ta det lugnt. Jenny litar jag på till max så att hon springer runt med min son på armen känns bara betryggande.

Sedan bar det av hem en sväng för vila och rasta hunden. Nästa etapp var middag hos Mamma Bärgare.
Jag var enormt trött när vi satte oss i bilen och gäspade nog ett X antal gånger vid matbordet hos Mamma Bärgare. Men det var det värt. En underbar middag med henne samt Syster Bärgare med barn.
Strax innan 19 kände jag dock att tröttheten började ta över så då packade vi ihop oss för att åka hem så nu sitter jag här, gäspandes och trött.
Undra om jag orkar se på TV eller om jag ska krypa ner i sängen med Lillefot och snusa lite.
Han sover ju bra på nätterna så det kanske jag också ska testa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0