Pappa PUCKO - Persbrandt

image220image221Visst finns det vissa likheter?

Dagens inlägg skulle egentligen handla om
Mikael Persbrandt comeback men när jag
kollade igenom nätvärlden efter en bild på denna sexiga människa insåg jag att min pappa PUCKO är lite lik honom. OJ!

Persbrandt som vi alla vet är bäst i BECK skall nu vara med i TV4´s nya satsning: Oskyldigt dömd.
Inspelningen börjar nu i februari och den kommer bestå av 12 fristående avsnitt när den är klar.

Saxat från TV4.se:
"Persbrandt spelar den kontroversielle straffrättsprofessorn Markus Haglund. Tillsammans med fyra ambitiösa och begåvade juridikstuderande tar sig Markus an rättsfall där de misstänker att de straffade är oskyldigt dömda."

Handlingen i korthet:
Markus Haglund är en legendarisk, men kontroversiell, straffrättsprofessor som brinner för att hjälpa dem som utsatts för oförrätter. Som person framstår han som tämligen odräglig, en kvinnokarl med narcissistiska drag, men brilliant i sitt arbete. Detta till trots är Markus en älskvärd karaktär och en sann idealist i grund och botten. Han leder kursen Oskyldigt dömd vid Uppsala universitet där han tillsammans med fyra juridikstuderande sätter tänderna i fall där de misstänker att de straffade är oskyldiga.

Markus för sin kamp i domstolar, på fängelser, i tv-soffor och på alltför många barer och metoderna han tar till är ofta oortodoxa och riskfyllda. När de tar sig an ett fall väcks farliga krafter till liv - det bästa sättet att bevisa någons oskuld är ju att hitta den verklige gärningsmannen. Markus och hans adepter brinner för att lösa gåtorna och finna sanningen. Men resan dit är ofta nervkittlande och farlig. Får man bryta mot lagen för att upprätthålla den?




Kommentarer
Postat av: bgn

Jag tror jag väljer den till vänster (fniss) men han är väl upptagen??????????

2008-02-12 @ 16:50:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0