Mysdag

Åkte in till stan under förmiddagen och kikade lite på drakbåtarna. Denna årliga festival när sundsvalls-företagen tävlar mot varandra i den kraftkrävande tävlingen rodd. Mojjo blev helt lyrisk när hon såg båtarna. Kul att se hur hon sprang fram och tillbaka över bron för att hänga med i tävlingen.
Men jag och Mogge tröttnade rätt snabbt på värmen och vi gick in på IN för att kika efter byxor till Mojjo.
(Ungen växer ju ur allt på 3 veckor)
Där inne träffade vi världens sötaste Anna, Tias lillasyster. Henne tycker jag otroligt mycket om. Fick även se deras illa tjej igen och gud va hon blivit stor.
Hittade lite saker till Mojjo, en skinnjacka, massor av strumpor, 2 jeansleggings och hårspännen till hennes hår som börjar bli långt nu. Mogge köpte en hårdrockströja åt henne. (Bilder kommer när hon är på bättre humör. just nu vill hon inte manekänga).

Efter en stund på stan åkte vi till Mogges syster, syster Bärgare. Drack kaffe, åt goda kakor och busade lite med Kevin i plaskpolen. En sån söt liten skitunge.

Nu är vi iallafall hemma och slappar lite till Ice Age 2 och har precis ätit pizza. Nu verkar det som Mogge och Mojjo vill gå och bada så det är väl bara att följa med ut och slappa lite på stranden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0