EN VETTIG HUNDKOMMENTAR!!

Anonym om Ännu en kommentar ang mördarhunden.:

Hunddebatter är något som alltid kommer att pågå och jag förstår verkligen att man som hundägare tar åt sig om någon säger/skriver mördarhund. Jag förstår att en hund blir som en i familjen. Jag själv är otroligt hundrädd vilket många hundägare har svårt att förstå bara för att just deras hund är världens snällaste. Håll bara bort hunden i stället. För mig spelar det ingen roll vilken ras hunden har. Jag är lika rädd för alla. Jag är lika rädd för små ettriga rackare som spinger runt fötterna som jag är för stora bjässar. Och för mig hjälper det inte att höra att just den hunden är världens snällaste. Hoppas att du förstår mitt resonemang rätt...? Respektera oss hundrädda likväl som vi ska respektera era hundar! :)

Den människa som skrivit detta inlägg gillar jag. Hon har en sund syn på detta. Är man hundrädd kan man vara det för vilken hund som helst. Det kan vara en toypudel, beroende på vad som hänt tidiga. Det kan även bara vara en rädsla för hundar utan anledning. (Jag är ju sjukt rädd för fåglar.)

När vi får besök av någon som inte är van att vara hos oss stänger jag alltid in Ymisen i sovrummet. Han behöver inte springa fram och hälsa på folk om de inte känner sig trygga i situationen. Jag är inte heller en sån som pringer fram till andra hundmänniskor när vi är ute och går med Ymot.
Nej, jag tycker att man skall respektera varandra. Precis som kommentatorn skrivit här ovan, man kan vara rädd för vilken hund som helst, inte bara mördarhundar.

Kommentarer
Postat av: Stefan

Tack för sällskapet :)

2009-11-11 @ 07:52:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0