Filmkväll

Efter en fredagsmiddag bestående av korv och stuvade makaroner åkte vi till affären och småhandlade lite och hämtade vår nya HD-box. Hem och slog på den första filmen, The proposal.

En film som handlar om en Bitch, Sandra Bullock, som är redaktör för en tidning. Hon skall nu kastas ut ur landet till sitt hemland kanada och väljer då att tvinga sin sekreretare att gifta dig med henne annars mister han sitt jobb. Dom åker till hand föräldrar och skall försöka få alla att tro att dom är ett riktigt par men detta tar en knepig vändning när Bitchen upptäcker hur en riktig familj fungerar och som alla redan listat ut, när hon blir kär i honom och han i henne. TADA!!

Film nr 2 blev en Wallander. Närmaste bestämt Prästen. Den har vi inte sett klart och än så länge är den ganska seg. En otrogen präst blir skjuten, hans fru vet om otroheten, jadajadajada...
Vi får se hur den slutar bara lilla Mojjo somnat. Dom andra 2 små sover redan. Den ena bad att få gå och lägga sig klockan 19 och den andra grät så pappsen bussade henne i säng.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0