Min Mojjo är mitt allt.

Har fått kommentarer från en gammal arbetskamrat på FB som faktiskt gör mig lite ledsen. Jag vet inte om hon menar något illa med det och borde egentligen inte bry mig men det gör jag.

Jag älskar min Mojjo mer än allt annat i världen och värdesätter varenda sekund jag har med henne. Jag njuter även av de stunder jag har med Mogge. Han ger mig en otrolig lycka och trygghet.
Jag och Mogge har inte varit tillsammans så länge så jag är fortfarande nykär och njuter av allt som har med honom att göra.

För exakt 42 dagar sedan avled Anders efter en olycka bara några kilometer ifrån mitt hem. Den Anders som funnits för mig när jag haft det jobbigt, den Anders som varit min arbetskamrat, min pojkvän och min stöttepelare under ett par år. Denna olycka fick mig att inse, än en gång, hur snabbt det kan gå att tappa människor man tycker om. Det är mycket jag skulle vilja säga till honom som aldrig sagts. Jag önskar jag hade hunnit prata ut med honom innan olyckan, om allt vi hade otalt.

Detta får mig att inte skämmas för att jag uppskattar och njuter av min familj. Denna familj består inte bara av Mogge och Mojjo utan även av Mogges 2 busungar, mina 2 "bonusar" (Anders barn) Pontus och Alex, min mor, Sten, bror och många fler. Alex och jag har alltid haft samma syn på det här med familj.
Man väljer sin familj utefter de man älskar!

JAG ÄLSKAR MIN DOTTER OCH SAMBO OCH SKÄMS INTE FÖR DET!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du gör helt rätt att njuta av livet, o inte skämmas utan sträck på dig o låt alla andra säga vad de vill, de är nog bara avundsjuka.Lelle o jag är så himla glad för din skull. Njuuuut o bevara den underbara känslan. Du o Mojjo är väl värd denna lycka. Många kramar till dig Lina från Larsson´s i Timrå.

2009-10-05 @ 13:05:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0