Dålig uppdatering.

Jag har inte skrivit så mycket den sista tiden eftersom jag och Mogge varit lediga tillsammans och då går han och familjen först.

Häromdagen dök min fd man upp på msn och uttalade sig om både det ena och det andra. Jag brukar vanligtvis inte bry mig så noga eftersom jag vet hur han är (Det vet många av er som läser med) men just denna gång trampade han på en öm tå. Denna gång handlade anklagelserna om Ida, Mojjos storasyster. När Ida var hos oss var det jag som tog hand om henne, hon var nog mer min än hans. Det kan hennes mor intyga.
Ida är någon jag saknar enormt mycket till och från, hon var en väldigt stor del i mitt liv när jag levde tillsammans med hennes och Mojjos pappa.

Han hotade även med att berätta för Mogge om mina "affärer". Det roliga med detta är att Mogge är nog den som vet mest om mina "affärer". Han vet nog mer om mina ex än vad han egentligen vill göra, men bättre att han vet det än att någon, tex min fd man, ska komma och berätta en massa lögner som han ska tro på.

Jag önskar verkligen inte denna människa någonting gott längre. Till och från har jag faktiskt gjort det och det fanns en tid när jag kanske trodde att vi kunde rädda det vi en gång haft. Idag vet jag att jag inte vill ta i honom med tång, jag vill inte ha något med denna hemska människa att göra.
Det är en gåta för mig vad jag såg i honom under den tiden vi levde tillsammans och var gifta.
Jag kan bara fantisera om allt han säger till sin nya tjej, precis som han gjorde till mig om Idas mor.

Men som jag skrivit förr, jag kommer aldrig ta kontakt med hans nya för att berätta sanningen. Men kommer den dagen då hon kontaktar mig kommer hon få höra allt. Jag kontaktade Idas mamma och fick en chock, trodde dock inte på det i början men ju längre tiden gick ramlade pusselbitarna på plats.

Han kanske läser det här, då får han göra det. Detta är mina tankar och mitt liv. Vill folk tycka om honom så är det upp till dem, alla har rätt till en egen bedömning.
Jag och Mojjos pappa har ett förflutet som gör att jag inte klarar av honom.
Jag tänker inte berätta varför här i bloggen, det räcker att jag vet. Med andra ord inget förtal, bara mina tankar.


Kommentarer
Postat av: Mela

Har länge själv tänkt och skrivit ett sånt inlägg på min om min kära F.d man....

Nu har du allt peppat mig lite .... ;)

Du e starkare än du tror.. Och Du e KANON !!

2010-02-03 @ 20:47:10
URL: http://skjutenskata.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0