Har faktiskt lite energi idag.

Igår tvättade jag faktiskt massor med tvätt. Det är rätt OK tycker jag. Det är tyst och fridfullt att stå och hänga/vika tvätt. Helst när man har 3 vilddjur som inte för annat än skriker och gapar.
Så idag blir det till att bädda nytt i sängen. Åh va underbart!!

Idag har jag jobbat 06:30-14:00. Detta är ett av de bästa jobben jag haft trots att det inte är särskilt speciellt.
Men jag trivs med mina arbetsuppgifter och hoppas de kommer utökas så småningom, och jag trivs enormt bra med mina kollegor och min chef.
Har en favoritkollega, Tobbe. Han och jag är nog rätt lika varandra. Vi skojar, skrattar och gnäller till varandra om vart annat. Han börjar bli en riktigt bra vän. En sån där som jag fann i Fredrik en gång i tiden och alla vet ju hur mycket Fredrik betyder för mig idag.
Min chef då... Min chef är enligt mig en kanonkille. Han är lätt att prata med, tidvis förvirrad pga allt jobb och för lite sömn men vi löser det mesta tillsammans och till slut kan vi skratta åt alla missöden vi hamnar i.
Mina övriga kollegor är go dom med men de har jag inte träffat lika mycket.
Ett roligt gäng helt enkelt.

Efter jobbet blev det en sväng till familjen Bärgare. ÄNTLIGEN! Jag har saknat dem när jag jobbat så mycket. Man hinner dit en snabbis men det kommer alltid jobb när man har det som bäst. Men idag hann jag dricka upp mitt kaffe, bli matad med pepparkakor av lille K och slamsa med nyss nämda lilla kille.
När vi åkte hem saknades 2 av odjuren. Dom ville stanna hos farmor tillsammans med Stor-Moa och Lille K som också skulle sova över. Ungarna blev jätteglad, jag blev lite sur. Jag VILL vara med barnen!!

Känner mig rätt muppig ibland. Inte som alla andra föräldrar som tycker det är skönt att vara barnledig ibland. Jag tycker det är underbart när alla barnen är hos oss. Även om det är stojigt och stökigt. Jag kan ta en liten paus i tvättstugan när dom är allt för hopplösa annars tycker jag mest att det är mysigt.
Jag skulle helst vilja ha alla barnen jämt, men tror att deras mor skulle protestera. Men som tur är får jag ju ha Mojjo jämt.

Nu är vi hemma och det luktar pannkaka. Mogge fick stå för maten idag och jag fick bestämma vad. Han och farmor för de godaste pannkakorna. Citat från Yrrol: "Jag har ätit pannkaka".
Lite mat och tv, mys med Mogge och Mojjo och sedan lite film i sängen.. då är min kväll fulländad.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har som du lika svårt att förstå om man vill lämna bort sina barn över natten eller så... Dock hör jag aldrig någon av mina nära som säger det utan det är här i din blogg som jag läser om det :)Jag får som du ångest varje gång min son säger att han vill åka till mormor, farmor eller till sin pappa. Jag kan verkligen inte ta mig för att göra någonting en sån kväll... Jag sitter bara och längtar och tycker synd om mig själv, trots att jag vet att jag gjort honom glad för att han får göra som han vill :)

2010-01-08 @ 10:29:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0