Svar på inlägg

Lider med mamman! om Mordet i H-sand.:

Det finns fler som lider, så jäkla hemskt. Sånt få bara inte hända!! Såg efterlyst igår och dom berättade om detta trippelmord i Härnösand och det var halvbrorsan till dom här två barnen som hade mördat dom:'( Lider med mamman till barnen, sånt får bara inte hända en familj... Tänker på Engla när jag hör det här också. Det var också ett hemskt mord på en 10-årig flicka, som bara skulle cykla hem från fotbollen:/ Nejj, fyy!! Hoppas det inte händer mina barn:)

Jag har följt denna tragedi i varenda tidning, både kvällstidningar och lokaltidningarna.
Åkte igenom stan idag och det känns hemskt att veta att "pojken" som dödade dessa barn och deras far sitter där nere på arresten. FY!!

I kommentaren kan man även läsa om Engla. Även det ett fall som jag följde dagligen. Jag läste även Englas mammas blogg under en tid men slutade pga att känslorna svallade över och jag alltid satt och grät när jag läst klart.
Jag är även lite stolt över att min sambo var med när lastbildchaufförerna hade en tyst minut för Engla. Han var även med i lokaltidningarna här hemma. Jag vet att både han och jag är rädd för att någon sådant ska hända våra barn.

Vare sig det beror på svartsjuka, sjukdom, eller andra saker så är det fel att kröka ett hårstrå på ett barn. Barn är försvarslösa. Barn är barn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0