Att finna rätt jobb?!

Under mitt arbetsliv har jag hunnit med en del. Det har varit telefonjobb, kundserviceyrken, receptionist, administratör, kablagearbetare, butiksarbetare, vårdbiträde, ja de mesta har nog testats på.
Men det yrket jag stannat inom längst har varit väktaryrket.

Jag har trivts bra inom detta yrke, det finns så många vägar att gå att man sällan blir låst i ett arbetsmoment. Jag trivs fortfarande med detta men känner att det står still lite för mycket just nu. Jag vill utvecklas och anser att jag är överkvalificerad för det jobb jag de sista året utfört. Därför har jag valt att lämna detta yrke, gå ner på en behovsanställning. För första gången på länge lämnar jag tryggheten i väktarjobbet, det är ju det jag kan, och satsar helhjärtat på något annat.
Jag skall bli trafikplanerare.

Jag har nu arbetat 3 dagar på mitt nya arbete och trivs som fisken i vattnet. Arbetsuppgifterna kommer passa mig perfekt. Jag ser fram emot närmin lärotid är slut och jobben börjar rasa in. Här känner jag att jag får utvecklas och använda min kompitens.
Redan efter dessa 3 dagar känner jag att detta kan vara rätt.

Detta beslut om att byta jobb har gjort mig gladare och mer positiv till allt. Jag är glad när jag kliver upp på morgonen för att jobba, jag ser fram emot en arbetsdag och framför allt, jag längtar efter jobbet när jag är hemma?! :)

Nu hoppas jag att detta jobb ger mig det jag vill och låter mig utvecklas, Då blir jag nog kvar här länge..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0