Bloggar under mina favoriter.

En av mina barndomsvänner hade delat med sig av några bloggar hon läser och jag tänkte göra detsamma.
Gjorde ju det lite då och då förr men nu är det dags igen. Vi börjar med vänner och bekantas bloggar.
(Jag läser dock fler bloggar som skrivs av mina vänner, men dessa läser jag dagligen)


Denna blogg tillhör min barndomsvän. En människa jag kanske inte träffar så ofta men som jag tycker väldigt mycket om och som jag är glad att jag lärt känna. Hon arbetar som florist och visar lite då och då upp sina fina kreationer. Hon skall även få göra min bröllopsbukett när det är dags.



Mela har jag länkat till flera gånger tidigare. Hon skriver kloka inlägg, såna som får en att tänka efter lite extra.
Hon har lämnat jämtlands skogar för kärleken och hamnat i vad som verkar vara en underbar familj där hon är extramamma till 2 barn och har 2 egna goklimpar.


 

Fru Bärgare är min sambos underbara syster. Som resten av hans familj förgyller hon min vardag. Snällare och mer älskvärd människa får man leta efter.

 

 

 

Hannah och jag arbetar ihop men har även börjat umgås på fritiden. Hon är även matte till vår lilla katt Wookie som hon gärna fotar och lägger upp på bloggen. Skoj att se hur lurvet växer.

 

 

 

Jennie och jag blev bekanta via bloggen för något år sedan då hon ville ha hjälp med en bloggdesign. Sedan passade det in sig så pass att vi väntat barn tillsammans under hösten. Hon har nu fått en liten Hugo och fixar även designen själv. En riktig mamma :)

 

 

Denna blogg skrivs av en bekant som jag träffade via mitt ex. Trots att det inte fungerade mellan honom och mig fick jag 1 helt underbar tjejkompis och detta är väl egentligen hennes kompis men de blev en kompis till mig med :) I bloggen följer jag hennes vardag som mamma till en liten E.

 

 

Ett av de dagbarn min mor haft som satt sina spår i mitt liv. Har känt denna unge sedan hon var ca 1 år och i mina ögon är hon nog fortfarande liten :) Hon flyttar runt världens alla hörn för att jobba och hennes blogg har visat att man vill bara man kan.

 


Kommentarer
Postat av: Lotta

12 februari då är det ju inte alls länge kvar! Vad spännande!

Tack för länkningen. Du kommer dyka upp på min också såsmåningom. I mappen Bispan ligger den.

Ha det. hälsa familjen!

2011-01-20 @ 21:54:13
URL: http://atollenrock.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0