Status på barnen

Igår kom busungarna till oss och som vanligt medför de lite bråk mellan de 2 små. Men så är det alltid när dom varit ifrån varandra. Inga konstighetet.
Men idag har det fungerat bättre.

Idag är det mest Mojjo som retat mig.
Jag tror hon har ludd i öronen. Jag sa åt henne att hon inte fick släcka lampan för att dom skulle leka vampyrer i hennes rum tidigare. (Detta pga av att dom inte ser något och det alltid slutar med att någon gråter) Tro ni inte att hon går direkt in på sitt rum och släcker lampan. Hon vet även att man inte får hoppa i sängen men när granntjejen var här idag tror jag Mojjo hade i uppdrag att göra allt man inte får hemma. Hoppa i sängen, klänga på våningssängen eller klättra på soffryggen.

Men kvällen har varit lugn. Lite småtjafs och nu vid åtta-snåret märktes de att de 2 små var trötta efter skola och bus. Så de blev kväll nyss. Bättre att dom sover tidigt och ordentligt ikväll/natt så de är utvilade och kan ha lördagmys i morgon. Sova en stund längre i morgonbitti och vara uppe en stund extra i morgonkväll.
Blir nog en hyrfilm (barnfilm) i morgon och lite popcorn och dricka.

Status på mamman idag: Trött, ont i höfterna, badat i väldigt varmt vatten 2 ggr för att få bort smärtan, förvärkar och allmänt ovig. I övrigt vid glatt humör trots saknaden efter mannen som arbetar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0