Mår inge vidare

Imorse ringde jag till tandläkaren för att fråga om dom kunde ta bort kronan på min tand som har släppt. Självklart kunde dom de och jag fick tid redan idag. När jag kom dit plockade dom bort den lösa biten och skulle sedan kontrollera roten om dom kunde göra en ny krona på den. Men ICKE! Roten var för vek så dom bestämde sig för att ta bort den med.

AJ! De skulle jag inte ha gått med på. Tydligen, eller troligtvis har roten vuxit fast i käkbenet så dom bände, vred, slet, krossade och stack tills dom fått ut så mycket dom kunde. Den lilla bit som sitter kvar kommer endera fortsätta växa fast i käkbenet eller släppa och krypa ut. Återstår att se.

Efter detta sydde dom ihop hålet med 4 stygn eftersom de var tvungna att skära upp tandköttet för att komma åt roten. Just nu känns det rätt väl. Har så mycket smärtstillande i kroppen så jag är smått drogad.


Under tiden vi var hos tandläkaren tog Alex hand om Mojjo, dom gick sedan på bio och jag, Mogge och Lillefot gick en sväng på stan. De va rätt jobbigt eftersom jag inte mådde så bra. Yr, ont och mår smått illa.

Nu har vi nyss kommit hem. Mogge står och steker pannkaka som Mojjo önskat i flera dagar och själv sitter jag här med Lillefot och myser lite. Behöver de.

Jag är rätt knäckt pga att Lillefot inte blir frisk utan verkar bli sämre, Mojjos hosta, att jag inte sover pga oron för Lillefot eller för att jag sitter i soffan så han kan sova upprätt. Just nu även pga värken i käken.
Så just nu vill jag egentligen bara gråta floder och tycka lite synd om mig själv.
BLÄH!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0