Satans förbannade läkare.

Jag tänker även skriva djävla läkare...

Ringde vårdcentralen i morse och sökte min läkare som enligt sköteskan jag pratade med för ca 3 veckor sedan skulle vara tillbaka nu. Men ICKE!!! Han är tillbaka om "ett par" veckor.
Fick iallafall prata med en annan läkare som förklarade att det inte var biverkningar på medicinen som gjorde att jag mår som jag mår. De är då djävligt konstigt då jag mår bättre när jag slutar med dom. FELSÖKNING kallas de!!!
Men läkaren som jag fick prata med idag infade att de EKG som gjordes för en månad sedan visade 3 felslag och därför inte ansågs vara konstig. Nej, de som inte är så konstig med de är att jag inte hade en enda känning under den tiden jag bar EKG-grejorna. Så läkarens råd till mig var att sluta äta tabletterna och ringa akuten nästa gång jag fick problem.
HUR I HELA HELVETE KAN MAN SÄGA SÅ!?
Denna läkare vet om att jag brukar tuppa av nr jag får mina känningar, har även slagit mig halvt fördärvad de gånger jag tuppat av. Att jag får så ont att jag sitter ihopkrupen och gråter och till och från skriker av smärta. Men äh, vi lägger ner utredningen och ringer akuten nästa gång. I HELVETE HELLER!
Pratade med en sköteska på centrum som tyckte jag skulle byta till en läkare som tog mig på allvar, detsamma tyckte sköterskan på min egen vårdcentral som bokade en ny tid den 2 september med min RIKTIGA läkare.
Men fram till dess kan vi väl alla hoppas på att jag inte dör, påminn mig då att jag skall ringa akuten.

DJÄVLA LÄKARVÅRD!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0