Dagens outfit

Jag knäppte kortet mitt i ett joller så minen blev väl sådär.
Idag när vi hälsade på hemma hos mamma Bärgare så fick vi kläder av syster Bärgare. Lillefot fick snygga grå byxor med ett litet alfonshuvud på, (Syns inte på bilden) En blå body randig/rutig med stjärnor på, ett par randiga byxor som matchade samt en blå tröja med en rolig gubbe på. (Kommer nog på bild så småningom)


Så nu, efter en bajsattack mot mamma, klär Lillefot i:

En grå body från Kappahl.
En grå dregglis från Babyproffsen.
Grå byxor från faster med familj (köpt i Njurundabommen på Tre små busfrön)
Små strumpor, lundmyr of sweden från farmor och farfar.


Dopplanering

Sitter här och läser lite om dop då vi bestämt att Lillefot ska döpas i sommar. Nu vill ju självklart lilla fröken också döpas i samma veva vilket jag kan förstå. Problemet är nu att Mogge inte är hennes riktiga pappa och hennes riktiga pappa måste godkänna att hon döps.

Satt här i soffan med Mojjo tidigare och försökte förklara att hennes pappa måste godkänna det och att vi kunde ha någon form av namncermoni för henne om inte han godkände dopet. Mojjo blev jätteledsen och avundsjuk på Lillefot då hon tycker att de är orättvist att han får döpas och inte hon.

Har skickat ett mail till hennes pappa och hoppas innerligt att han godkänner att hon får döpas.

Det smärtar när man ser henne så ledsen. Det är en sak att se henne ledsen pga tjurighet eller för att hon ska få som hon vill, men när man verkligen ser att hon blir ledsen i hjärtat är det enormt jobbigt. Vanligtvis kan jag ge henne och Lillefot samma saker, samma kärlek och samma känslor. Men i det här fallet kan inte jag bestämma, jag kan inte lova henne, jag kan inte göra henne glad.

Nu gråter jag också. Gråter för att de gör så ont i hjärtat när hon märker skillnaden, när hon känner sig annorlunda och utanför. Men godkänner inte han dopet får vi försöka lösa det på bästa sätt. I slutänden ska jag göra henne lycklig.

Looser!

Jag och Mogge har spelat WII idag, Biggest looser. Fy va svettig jag blev :(


Mina ungar

Idag fotade jag mina barn lite. Mina fina, underbara barn. Tyvärr har jag inget photoshop alls så jag kan bara bjuda på "rena" bilder. Fotade även far och son för att visa deras nya fina tröjor som dom fått från min mor då Mogge fyllde år.


BVCbesök och jämtlandsvisit.

I morse var vi på BVC med Lillefot och han har växt till 58 cm nu. Kanske inte så imponerande, ganska normalt skulle jag tro. Men hans vikt hade skjutit i höjden, vår lilla kille väger 5,7 nu :) Tjockis!


Detta firade vi med att styra bilen mot jämtland med ett stopp i Liden hos min farmor.
Vi fikade lite hos farmor och hon fick ca 4 liter mjölk, riktig komjölk och sedan åkt vi till mor.


Äntligen fick jag se mamma efter hennes operation. De va underbart att se henne på benen även om hon inte var så pigg. Myste hemma hos dom i några timmar, mormor gosade det hon orkade med barnen och en stund efter middagen åkte vi hemåt igen.


Nu är vi hemma, Mojjo, jag och Lillefot har badat en stund så nu ska barnen kastas i säng och jag tror även jag och Mogge ska krypa till kojs.

Lillefot och gammelfarmor


Min farmor fyllde 90 år i Oktober 2010 och Lillefot föddes i Februari 2011.
90 års skillnad men lika busiga och pigga :)


Hur tjock är jag nu?

 

Såhär ser jag ut just nu. Jag väger 67 kg och har bestämt att jag bara ska gå ner till 60 denna gång. Jag mådde inga bra när jag vägde 55 och tittar jag tillbaka på bilder från den tiden ser jag sjuk ut.


Idag startade vi igång vårt WII igen och jag vägde in mig på Wii Sports för att se om jag kan komma ner till 60 på 3 månader. Så ikväll har jag och Mojjo "lekt" i 30 minuter, rockat rockring, sprungit, gjort stepup och boxat. Noh blev jag svettig alltid. Så nu är Wii:et upp till bevis :)

En av de finaste presenterna

Mogges brorson ritade denna fina teckning till Mogge. Det är Mogges arbetbil.


Grattis Älskling!

Idag fyller min sambo 30 år. Tog en av mina favoritbilder på honom, precis när vi börjat träffas.

Kanske inte den finaste bilden jag tagit på honom men en bild med mycket känslor bakom.
Tänk att vi satt datum så nu vet jag när jag får bli hans på riktigt :)

 

Älskar dig min blivande man!


En dag på nöjeshallen

Idag har vi spenderat några timmar på Nöjeshallen där vi firat min älskade sambo som fyller 30 år imorgon.
Detta var hans systers påhitt vilket var en kanonide tycker jag. Mogge hade verkligen jätteskoj.


Med och lekte var, självklart Mogge, Syster Bärgare och hennes man, Bror Bärgare och hans fru samt jag och Lillefot. Pga Lillefot samt min underbara smärta i ryggen hoppade jag över leken idag men hade väldigt skoj med att titta på när de andra lekte och kämpade så svetten rann.


Vann gjorde självklart födelsedagsbarnet. Var det pga skicklighet eller lät resten av gänget honom vinna?


Efter en dag full med lek åkte vi till Mamma och Pappa B för lite mat och tårta.
Dom har även tagit hand om alla barnen och har tydligen både haft skoj och varit snälla :)
Tack snälla Mamma och Pappa B för att ni tog hand om dem, lite extra för att ni även tog hand om Mojjo, även för maten ni bjöd. Med andra ord verkar alla haft en bra dag.


Imorgon blir det tårtkalas hos oss, välkommen.

 

 

 


Kaos

Äntligen har Lillefot somnar igen så jag hinner med att göra något här hemma. Han är så enormt mammig just nu så får han inte ligga i mitt knä så ska jag sitta bredvid honom.
Men de är de värt, hemmet får se ut som ett bombnedslag bara han mår bra.

Sedan fredagen förra veckan har busungarna varit här och det har gått jättebra fram till igår. Igårkväll bråkade dom så dom åkte i säng strax innan 19. Och idag har dagen sett snarlik ut. Dom tjaffsar och bråkar om allt. Tröttsamt!
Ska se om vi inte ska gå ut en stund sedan så dom får springa av sig lite.

Om inte de vore nog så är vår gravida katt surare än en citron. Hon dänger både hankatten och hunden. Men andra ord, kaos som vanligt i framiljen Klumpfot.

Bjuder på ännu en glad bild


Min blivande man.

Jag bjuder på en bild på min blivande man.

 

Denna bild tog jag i söndags när vi var ute och myste i pulkapacken tillsammans med hans mor och far.
Det är denna man som gör mig lycklig. Det är denna man jag vill dela mitt liv med. Pappan till min son och den man jag ska gifta mig med inom 1 år.

 

Så fin!

 


Tandläkaren

Idag har tjejerna varit på skola och dagis och jag, Mogge och Lillefot har egentligen inte gjort någonting. Badat och slappat hela förmiddagen.

 

Då vi hämtade Mojjo klagade hon över "blåsan" hon haft i munnen i någon månad. När hon visade den var den jättestor och röd. Jag som precis hade ringt och flyttat hennes tandläkartid från idag till april pga att jag har alla barn och Mogge har bilen på jobbet under eftermiddagen. Men när jag ringde tandläkaren igen fick jag tillbaka vår tid så jag tog med alla barnen och åkte dit. De går ju bussar hem :)

 

Väl där fick Mojjo träffa sin älskade tandläkare Tomas som tittade på hennes grå tand och sa att det var pga den hon fått denna blåsa som egentligen var en varböld. Han bestämde att vi skulle dra bort den döda tanden för så skulle bölden försvinna.

 

Sagt och gjort, Mojjo la sig på britsen, bedövades och tanden drogs ut. På vägen hem berättade hon för alla hon träffade att hon minsann dragit ut sin tand och det märktes va stolt hon var då hon gick med sin lilla tand i asken hon fick av tandäkaren.

 

Inatt ska vi lägga den i ett glas med vatten och se om tandfen kommer och byter ut den mot en guldpeng. Vi håller tummarna.


En ny kompis

Efter att vi skjutsat alla tjejerna på skola/dagis i morse åkte vi ut till Timrå och hälsade på min kära vän Camilla och hennes man. Både jag och Mogge tycker väldigt mycket om dem men har inte träffat dem på flera månader. Alla har haft så mycket att göra.

 

Men idag åkte vi iallafall dit och drack kaffe/te och pratade massor. Lillefot fick en ny kompis. Deras hund Krim är tydligen väldigt förtjust i små barn och snusade massor på vår lille son. Jättegulligt!

 

Nu är vi hemma igen och vi får se vad dagen har att erbjuda. Det blir iallafall en innedag då ungarna blött ner sig ute i snön/vattnet.


Mogge VS Snögubbe


Pulkåkning


Tjockis efter en dag i solen


Helgen

Vaknade strax innan sju imorse av att Lillefot låg och jollrade/grymtade bredvid mig. När jag vände mig om möttes jag av ett stort leende. Både jag och Mogge blir fjantigt lyckliga när vi ser dessa leenden. Man känner lyckan långt in i hjärtat.

 

Igår var vi till min bror och fasters små älsklingar och lekte en stund. Våra barn var ute en bra stund. Eller Mojjo och Tindra var ute. Julia kan som vanligt inte vara ute mer än 5 minuter så hon kom in innan kaffet kokat klart.
Ungarna busade iallafall i några timmar och vi fck surra en massa strunt med världens goaste bror.
Tyvärr hann jag inte se hans nya bil. (Han har införskaffat en likadan som oss, Zafiramaffian)

 

Kvällen spenderades hos Kusin Jenny som tydligen blev 38. Jag hade för mig att hon blev 37 men de lider hon nog inte så mycket över. Från oss fick hon 3 trisslotter (vinst på 2.. hoppsan) och något spel, liknande memory från 80 och 90-talet. Tyvärr hade hon fått ett liknande innan, men nu kan dom roa sig massor på kvällarna.
De va lika mysigt som vanligt när någon i den familjen fyller år. Alla trycker ihop sig i soffan eller på stolar/puffar och annat vi hittar i vardagsrummet och pratar i munnen på varandra.

Jag hamnade tillsammans med Emelia och som vanligt pratar vi om i stort sett allt. Tycker så enormt mycket om henne. Så roligt att hon blivit så stor, vi blir mer och mer jämtlika i sättet. Älskar verkligen hela familjen Bergström/Berglund/Lind. (Vet inte riktigt vad jag ska kalla min släkt)


När vi sedan kom hem somnade barnen snabbt och jag och Mogge la oss för att se på film. Vi somnade dock ganska snabbt även vi. Dagen tog ut sin rätt.


Idag blir det ut i solen. Tar med oss fika och smiter ut till Juni om en stund.

Dagens outfit

Fick tyvärr inte med hans jätteleende :(


Dagens outfit består av:
Strumpor: Fått av farbror med familj.
Byxor och Tröja: Från mormor som shoppat på Kappahl.
Drägglis: Babyproffsen.


Lillefot x 3

Bjuder på lite bilder på Lillefot då det inte fungerat att lägga upp bilder de sista dagarna.


I solen


SMS-inlägg

dsc04357 (MMS)


En dag i solen


Idag kom Hannah hit och vi tog med barnen ut i solen för en promenad. Vi var ute i ca 1,5 timma i det fina vädret och Lillefot sov hela vägen. När vi kom tillbaka hem igen hörde grannen av sig och kom förbi på en kopp kaffe. Underbart med lite sällskap så man får surra lite. Den här dagen har varit kanon.

Nu på eftermiddagen, sedan Mogge kom hem, har vi hunnit till apoteket och inhandlat grejor till Lillefot. Lite näsdroppar, koksalt, filter och annat. Så nu har vi laddat upp förkylningsförrådet igen.
Vi åkte även och kikade på ett möjligt boende. Vi får fundera lite på de och se hur vi gör. Vi behöver ju ett större boende men vi trivs samtidigt så bra här och det skulle kunna fungera i nått år till, men vi får som sagt se.

Nu blir de slappa i soffan resten av kvällen.

(Försökte lägga till bilder från dagen men de ville tydligen inte blogg.se idag)

Hjälpa Japan

Foki har skrivit ett inlägg om Japan och i slutet av detta inlägg har hon tipsat om hur vi alla kan hjälp till. De har jag och Mogge gjort.
  • Skicka ett SMS med texten AKUT till 72900 för att skänka 100:- kronor till Röda Korset i Japan.
  • Skicka ett SMS med texten HJÄLP till 72950 så ger ni 50:- till Frälsningsarméns hjälparbete.

Min mor

Som många av er förstått på FB så är min mor inte så pigg just nu. Jag tänker inte gå in mera på vad som har hänt mer än att hon är akut opererad och ligger på sjukhus.
Jag tror att allt gått bra men oron att något ska gå fel är stor. Vill inte ens tänka tanken att mista min mor.
De räcker med att jag miste pappa för några år sedan.

Har iallafall pratat med mor 2 gånger i helgen, senast igår, och hon lät mycket piggare då än vad hon gjorde i lördags. Pga att hon måste vila så vill jag inte ringa och störa henne så jag väntar tills hon ringer mig, då vet jag att hon har orken att prata en liten stund.

Mojjo är jätteorolig för mormor men jag försöker lugna henne så gott jag kan. Dock så ser hon ju mina tårar och min oro. Jag har ju aldrig hymlat med mina känslor för Mojjo så hon är ganska förstående.
Hon sa igår att det nog skulle gå bra, och jämförde mormor med katten Trollis som mormor äger :)

Älskade barn och älskade mor.

Pigga barn

Inatt matade jag Lillefot och efter de låg han vaken en stund och pratade och log, sedan somnade han men inte jag. Jag låg vaken i 2 timmar och tittade på TV medan han sov sött.

Så idag är jag jättetrött men barnen ligger bredvid mig och myser. Mojjo älskar verkligen sin lillebror.


En söndag

 

Idag har vi varit på drakborgen, Mojjo, busungarna och även Stor-Moa. Tjejerna tokbusade i över 3 timmar och var så trött att busungarna somnade på vägen hem.

Mogge var också med och lekte en stund men han orkade bara 5 minuter. :)

Lillefot sov sig igenom nästan hela dagen trots allt oljud och alla busiga barn. Men när han väl var vaken lekte även han med pappa. Tänk att jag och Mogge träffades på drakborgen första gången och idag var vi där och knöt ihop säcken lite :)


Fotavtryck och bad.





Mojjo fick badpennor när hon fyllde år så ikväll har vi testat att göra Lillefots fotavtryck och det blev väl OK men jag måste nog köpa riktiga färger och göra fina avtryck senare. Har ju på Mojjos fot när hon var 100 dagar.

Efter det fick Lillefot bada i sin balja vilket han älskar och Mojjo plaskade i badkaret full med färg. (Mamma fick måla).

Så nu har Lillefot somnat i soffan, nybadad i nytvättad pyjamas och Mojjo badar en stund till. Sedan blir det sängen för henne med. Hon brukar få krypa ner och se på film.

Lillefot 1 månad


Nästan på minuten när Lillefot föddes för en månad sedan togs detta kort. Lägg märke till hans blå ögon, vilket är konstigt då vi andra har bruna. Mojjo är fortrfarande lika stolt över att vara storasyster och tar väldigt väl hand om sin lillebror. Mammas stora tjej!


Min stora fina tjej

Jag har världens finaste dotter. Trots att hon driver mig till vansinne med sin trots så är hon något av de bästa jag har. Jag älskar sig min skitunge!!


Så mycket fint

De senaste dagarna har jag suttit och kikat på kläder till tjejerna. Alla 3 behöver lite vår och sommarkläder och jag är inte sen med att sätta mig och bläddra web-shopparna eftersom. Ellos har massor med fint.

Tyvärr så har mitt photoshop än en gång slutat fungera då jag formaterat C: igen. ATTANS!! Varför tänker jag inte på att lägga de på D:. Detta betyder att jag inte kan visa allt fint jag kikat på. Men de blir nog en mindre beställning barnkläder snart.

Julia går det troligtvis ingen nöd på då det står en påse här i ett hörn med fina sommarkläder som hon fått av min kära kusins fru. Massor med klänningar som är "julia". De ska bli så skoj att visa henne dom när hon kommer hit.


En stolt syster


Mår inge vidare

Imorse ringde jag till tandläkaren för att fråga om dom kunde ta bort kronan på min tand som har släppt. Självklart kunde dom de och jag fick tid redan idag. När jag kom dit plockade dom bort den lösa biten och skulle sedan kontrollera roten om dom kunde göra en ny krona på den. Men ICKE! Roten var för vek så dom bestämde sig för att ta bort den med.

AJ! De skulle jag inte ha gått med på. Tydligen, eller troligtvis har roten vuxit fast i käkbenet så dom bände, vred, slet, krossade och stack tills dom fått ut så mycket dom kunde. Den lilla bit som sitter kvar kommer endera fortsätta växa fast i käkbenet eller släppa och krypa ut. Återstår att se.

Efter detta sydde dom ihop hålet med 4 stygn eftersom de var tvungna att skära upp tandköttet för att komma åt roten. Just nu känns det rätt väl. Har så mycket smärtstillande i kroppen så jag är smått drogad.


Under tiden vi var hos tandläkaren tog Alex hand om Mojjo, dom gick sedan på bio och jag, Mogge och Lillefot gick en sväng på stan. De va rätt jobbigt eftersom jag inte mådde så bra. Yr, ont och mår smått illa.

Nu har vi nyss kommit hem. Mogge står och steker pannkaka som Mojjo önskat i flera dagar och själv sitter jag här med Lillefot och myser lite. Behöver de.

Jag är rätt knäckt pga att Lillefot inte blir frisk utan verkar bli sämre, Mojjos hosta, att jag inte sover pga oron för Lillefot eller för att jag sitter i soffan så han kan sova upprätt. Just nu även pga värken i käken.
Så just nu vill jag egentligen bara gråta floder och tycka lite synd om mig själv.
BLÄH!

BVC

Vikt - 4890g
Längd - 56cm

Förbaskade förkylning.

Jag mår bättre men att inte få sova riktigt på nätterna tar musten ur mig. Vid 16-17-tiden är jag halvdöd i soffan.
Lillefot är så rosslig på nätterna att jag inte kan sova, sitter jag inte i soffan med honom mot bröstet så ligger jag vaken och lyssnar på honom. Han sover trots detta men det gör inte jag.

Knappt att jag orkar med att busa, leka eller roa Mojjo så just nu är jag glad att Mogge är hemma några dagar.
Men Mojjo är också småhängig så hon sover också lite då och då på dagarna. Detta pga att hon hostar sig igenom nätterna. Jobbigt att vara mamma till 2 sjuka barn :(

Behandla andra som man själv vill bli behandlad.

Idag har jag och Mojjo haft en diskussion om hur man ska behandla sina vänner.

Tydligen hade hon sagt till granntösen häromdagen att hon kunde gå hem för att hon var tråkig. Både Mojjo och Fröken E hade sagt de. Sådant accepterar inte jag att Mojjo säger till någon, jag är benhård på att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad.

Så idag efter att jag fått veta om detta så pratade jag med Mojjo. Denna diskussion har jag haft med alla våra barn flera gånger. Att dom ska vara snälla med varandra och andra annars har man inga kompisar kvar.

I morgon när vi kommer hem ska Mojjo och jag gå över till granntjejen och Mojjo ska få be om förlåtelse för hur hon betett sig. Jag hoppas det biter lite på Mojjo.

Jag vet att detta inte är något ovanligt bland barn. Man hör ju vad som säger till varandra på dagis, men jag vill iallafall försöka räta till de jag kan och fostra mitt barn efter vad jag tycker är rätt.
Och jag tycker man ska lära sig att vara snäll med alla, även dom som ibland kan vara stygg.
Så har min mor fostrat mig och så tänker jag försöka fostra Mojjo.


När pappan själv får välja..

Idag fick Mogge välja kläder och självklart åkte Rugby-tröjan på, samt de coola jeansen. Båda från Emelia och Fredrik. Detta matchar vi med en genomskinlig tutte med blå ring.

Idag ska Mojjo ha kalas därav den fina klädseln :)


Massor av presenter



Igår fick Mojjo massor av presenter, en jätterolig tröja i massor med färger, byxor, klänning, långskjorta, strumpbyxor, klippbok, pennor, barbies - kille och tjej, filmer, en bokhylla och säkert något jag inte kommer ihåg.
Hon var en väldigt glad 5-åring när hon gick och la sig.

Nu är mormor snart på intågande och jag tror att det är bättre än alla presenterna. Mojjo älskar verkligen sin mormor, hon har tjatat efter henne sedan hon slog upp ögonen.
Tur att hon har en trött lillebror så hon får massor med uppmärksamhet. Min älskade unge!!

Mojjo 5 år!

De va en trött tjej som kröp ner hos mig och Lillefot imorse. Men när jag plockade fram paketen blev det lite fart på henne. Vi öppnade paket i vår säng och sedan låg vi och myste länge. Kramades och pratade om hur stor och duktig hon blivit.

De va lite skönt att Lillefot sov så jag och Mojjo fick en egen liten gosstund.
Tänk att min älskade dotter blivit 5 år. Känns ju som om hon nyss va lika liten som lillebror.


Barnen....

I dag har barnen gjort en snögubbe, de var tydligen jag. Sedan har dom lekt inne så pass att Mojjo och Tindra började slåss och nypas. Till slut blev dom så hårdhänta att jag gick mellan. Förbaskade ungar.


Första gången

Idag fick pappa byta bajsblöjan :)


Försäkringskassan

Idag ringde jag försäkringskassan för att kolla hur det går med min föräldrapenning. Som vanligt har jag inte fått någon form av information om vad dom vill ha för uppgifter av mig så jag är glad att jag ringde för de va ju en jädra massa dom ville ha.

Men självklart fungerar inte min e-legitimation så jag kan ju inte fixa det på direkten utan måste vänta på att blanketter ska skickas ut och skrivas på för att sedan skickas in igen. Suck, kommer aldrig få några pengar.

Men mitt i mitt ältande och mitt svärande dyker EFA upp med semlor och ett stort hjärta. Han satte sig ner, gick igenom min dator för att se vad som var fel, installerade om hela windows och åtgärdade felen så nu kommer jag in och kan skriva ner allt direkt på forsakringskassan.se.
TACK SNÄLLA EFA!! Du anar inte hur glad detta gjorde mig. Du förtjänar en blöt puss på kinden!!

Nu är jag glad igen :)

Brev till min far

Hej pappa!

Det är snart 10 år sedan vi senast sågs men de känns som igår. Jag tänker på dig varje dag och kan inte förstå att du inte finns här hos oss.
Även fast vi inte sågs så ofta efter att jag flyttat till Göteborg viste jag att du bara fanns ett telefonsamtal bort, ett telefonsamtal jag idag önskar att jag gjort oftare.

Jag minns ditt sista samtal till mig. Vet inte hur många gånger jag klandrat mig själv efter det samtalet. Jag önskar att det hade varit annorlunda. Jag vet att du älskar mig trots mina dumma val i livet men jag önskar att du kunde se mig nu och vara stolt över mig.

Se hur jag idag lever tillsammans med världens underbaraste man som tar hand om mig och mina barn.
Jag önskar att du kunde få se mina barn växa upp. Att Mojjo kunde få träffa sin morfar Tommy som hon pratar om när vi åker förbi skorstenarna vid Cubal. Min lilla tjej som snart blir 5 år och vår nyfödda son.
En son jag gärna hade sett dig ta med på älgjakten, ett barnbarn du kunnat lära allt du kunde.
2 barnbarn som hade älskat dig lika mycket om jag gör.
Idag är jag lycklig varje dag, jag njuter av livet och känner mig trygg med den man jag lever tillsammans med.
Jag vill att du ska se att jag mår bra.

Jag besöker sällan graven där du ligger pga att jag tycker det är för jobbigt. För mig finns du inte där. För mig finns du överallt, här hemma, i huset, på gården.
Folk kanske tycker jag är tokig men ibland kan jag nästan känna sin närvaro så väl att de känns som om jag skulle kunna krama dig och känna hur ditt stubbiga skägg river min kund.
Trots att jag är vuxen med egna barn skulle jag behöva en kram från dig ibland.

Jag älskar och saknar dig!!

/Din dotter

Lillefots presenter

Mormor - Stickad tröja, tossor, mössa. 2 st snygga bodys, 1 par byxor och 1 åkpåse.
Farmor och Farfar - Lundmyr of sweden sparkdräkt och stumpor.
Farbror Bärgare med familj - Coola jeans med mc-knän och tröja med tryck.
Emelia och Fredrik - Coola jeans och 2 bodys. (Finns kort tidigare i bloggen)
Linéa - Rolling Stoneströja till mammas stora lycka.
Grannarna Linda och Madde med resp. familjer - Blå byxor och vit tröja med sportigt tryck. Byxorna är välanvända.
Morbror med familj - 2 byxor med fötter.

RSS 2.0