Att städa hos familjen MUPP..

Dammsugaren åker fram, ungarna städar sitt rum, det plockas och fejas och man tycker att det blir jättefint.
Ända tills man börjar kolla under ytan.

Under soffan hittar man ritpapper, trasiga halsband, leksaker, mjukdjur, en kattleksak, ett tuggben och möjligtvis lite godis från gårdagen. Jag städade under soffan för mindre än en vecka sedan.

Tittar man i barnens rum blir man stolt. Det är rent och fint, alla leksakerna är ligger i lådor och de stora sakerna står efter väggen, men tittar man närmare under sängen hittar man miljoner små leksaker, små dockor, kritor och även här ritpapper. Öppnar man lådorna som är öronmärkta för RITSAKER, UTKLÄDNINGSKLÄDER och DOCKOR/BARBIES hittar man allt annat utom desa saker i dem. I utklädningskläderna ligger barnens riktiga kläder blandat med delar av Mojjos bilbana, pennor utan korkar och ritpapper.

I köket lyckas vi dock bättre. Det enda jag egentligen kan irritera mig på där efter en städdag är att jag aldrig orkar gå ut med soppåsen så den är alltid smockfull. Den brukar hamna i hallen strax innan Mogge ska gå ut med Ymisen.

Toaletten brukar också vara helt ok om man inte kollar i skåpet. Våra parfymer står fint på rad men alla smågrejorna så som linser, pinsett och sminkpenslar ligger huller om buller på nedersta hyllan.

Sovrummet ska vi inte ens gå in på. Det är idag sovrum/garderob och förråd i ett. Vi har insett att vi har för lite förvaringsutrymme och det skall bli det första vi skaffar när pengarna börjar rulla in.
1 garderob till barnens kläder, hyllor in till barnens rum. Lådor/förvaring till hallen och även en eller 2 byrår in till vårt sovrum. Toaletten kanske vi fyller ut med en hylla med flera fack.
ALLT FÖR MER FÖRVARINGSMÖJLIGHETER!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0