Stormvindar på väg in..

Läser i pressen att det skall komma in stormvindar över stan under dagen. Det har även gått ut en klass två-varning vilket betyder att det kan komma saker flygande och materiella skador kan uppstå. Kan det inte alltid det när det blåser?

Men med denna varning menas att det kan bli farligt för allmänheten, det är lite tyngde saker än löv som kanske kommer flygandes förbi fönstret idag.

Men jag gillar oväder, så länge jag kan sitta inne. Jag älskar när det viner runt knuten och regnet piskar mot rutorna.
Minns specifikt en gång när vi satt i en stuga på västkusten, de va min dåvarandes morföräldrars stuga. Den stod öppet ute på klipporna inte långt ifrån havet, och det var även en av de yttersta öarna.
Det blåste så hårt att havet piskade runt knuten och där satt vi och bara tittade ut över havet. Mysigt!

Så ikväll blir det att tända ljus och krypa ner med barnen i soffan. För tyvärr jobbar ju min älskade sambo första dagen på sitt nya schema idag. Det bättre schemat för oss, kanske lite sämre för dagis.
Men ikväll kommer han hem tidigt, kanske innan jag somnat. Men ikväll får iallafall jag lite kvalitetstid med barnen, framför allt busungarna som skall hem till sin mor imorgon.
Mojjo har jag ju mys med varje dag. Mammas älskling!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Haha, idag på jobbet kom en rejäl vind som drog iväg med grannens (spicy) trottoarpratare. Den drog iväg säkert 100 meter och gick i krasch. I samma veva blåste en massa planteringar omkull och gick sönder. Tom zinkbaljorna som de stod i blev helt skeva... Haha. det gäller att förankra grejerna!

2010-10-14 @ 20:35:55
URL: http://atollenrock.blogg.se/
Postat av: Lotta

Glömde skriva avsändare tror jag. Det var ju jag då. så nu har jag sagt det!

2010-10-14 @ 20:37:55
URL: http://atollenrock.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0