Drömtydning och tacksamhet

I natt drömde jag om Pappa PUCKO. Han var fortfarande död men ändå här hos oss.
Jag drömde att han såg ut precis som han gjorde men på något sätt var det Alex som bad skepnaden av honom.
Kan detta vara mina drömmars sätt att visa hur mycket Anders som lever kvar i Alex? Hur mycket detta dam har fått från sin far, hur lik som egenligen är?

Jag saknar Anders väldigt mycket. Som jag sagt tidigare har detta ingenting med Mogge att göra. Även om Anders levt kvar hade det varit jag och Mogge för det är honom jag vill dela mitt liv med.
Men jag saknar Anders som den person han var, den vän jag faktiskt fick i honom efter vårt förhållande.
Jag saknar att få hjälp av honom när jag grubblar över Alex och P. Tidigare kunde jag ringa honom, smsa honom för att vi båda skulle kunna göra livet lite enklare för dessa 2 barn.
Idag kämpar olika personer på olika sätt för att dom skall ha ett fungerande liv. Jag får stöd i allt jag gör av Mogge men oftast stannar det vid en tanke om hjälp för att jag inte vill tränga mig på.

Jag saknar Anders uttalanden om livet, jag saknar hans vänlighet och den trygghet han ändå gav mig.
Även fast man har en sambo, som i detta fall även är min bästa vän så behöver man andra vänner som man kan lita på. Det var precis en sån vän som Anders blev/var. Jag litade på att han ställde upp för mig och Mojjo till 100%. Vad hade jag varit i livet om jag inte hade haft Mogge idag? Idag lyfter Mogge mig när jag har det jobbigt, han stöttar mig i vått och tort och vaktar alltid min rygg. Jag är evigt tacksam för att jag har träffat familjen PUCKO, att jag har Alex och P i mitt liv. Och jag är lika tacksam, om inte mer, för att jag funnit en människa som Mogge att dela mitt liv med, både i med och motgång.

Kommentarer
Postat av: bgn

Ja nu har du verkligen hamnat rätt! GLÄDS MED DIG

2010-01-10 @ 11:06:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0