Ska vi kalla honom Ms Martin nu när han är homosexuell eller?

Läste idag att Ricky Martin är bög. Viste inte alla redan det?
Och vad spelar det för roll? Varför måste det vara en sån stor nyhet. Ska han byta namn nu när alla vet att han är bög? Ska vi sluta lyssna på hans musik? (Jag kan iofs bara en) Måste fansen sluta tycka om honom?Än en gång, vad spelar det för roll?

Det är väl upp till var och en vem dom vill tycka om, vare sig det är en kvinna eller man. För mig får dom tycka om vem dom vill så länge dom accepterar att jag tycker om det manliga könet, dvs Mogge. Känner en del homosexuella och bisexuella också och infe fan gör jag någon skillnad på dem och mina övriga vänner.

Nej, för mig är Ricky Martin en person, en puertoricansk 39åring som kan skak rumpa. Ingen specifik bög i sig.

Dagens Fummel

Tillbaka till bloggvärlden och startar vackert med en DAGENS FUMMEL:

Morgan ringer skatteverket från min fina samsung touch 8300... han går runt lite i lägenheten men känner helt plötsligt för att gå och "tömma draken". Han är så smart att han lägger telefonen på det lilla boprdet bredvid toaletten för att inte tappa den i vattnet.
När han och ingengör stråle utfört ditt möte tar han upp telefonen igen och då tappar han ner den i toaletten!!

Hur lyckas man med nått dyligt? Nu kör vi gammal hedlig Ericsson igen :)

Lite jobbigt ibland.

Igår hade jag och Alex ett väldigt jobbig men bra pratstund. Igår var första gången vi pratade riktigt om allt som hänt på flera månader. Vi grät, pratade och skrattade även lite till och från.

Alex är stark, jag vet att hon kommer klara livet galant. Hon har en bra grund i sin uppfostran som hon kan stå på. Många tycker att Alex och P har varit bortskämda, även jag ibland, men jag anser att det är Anders val och det har ingen annan något med att göra. Barnen har ändå fått lära sig rätt och fel och att ta lika mycket ansvar, om inte ibland lite mer som sina jämnåriga vänner. Om Anders känner att han har råd och lust att köpa saker till sina barn och ge dem den levnadsstandard dom haft så är det väl upp till honom. Det är hans pengar som han tjänat ihop när han jobbat. Förstår inte hysterin om "bortskämda ungar".

Alex har varit väldigt bortskämd när det gäller pengar och materiella saker, men hon har tagit hand om ett hem där hon levt med sin far och bror. Lagat mat, städat, tvättat mm. Det är mer än vad många andra gör i hennes ålder. Hon är duktig min tjej!!

Saknaden kommer och går, även för mig. Men jag har Mogge som stöttar mig och finns där. Jag har en sån stor glädje i vår familj att den väger upp mycket av den sorg jag känner efter Anders.
Det som känns jobbigast är att jag känner mig så hjälplös. Ett stort hjärta löser inte alla problem.
Jag vill hjälpa så mycket mer än vad jag gör, men tyvärr finns varken pengarna eller plats just nu. Men mitt hjärta och hem står alltid öppet för barnen.

Min mor måste ha gjort något rätt i min uppfostran, för ett stort hjärta är något jag faktiskt vågar skryta med att jag har. Även min värsta fiende kan hitta en plats där i..


Lite av dagens bus :)


Bror Bärgares lilla under.Här håller jag i det lilla undret. Förstår att den lilles mor och far är stolta.
Tror storebror är rätt stolt med.

GRATTIS!!


Bilder från dagen.


Dags för tårta.


Blås ut ljuset. Ebba tittar på lite avundsjukt.


Tårtan


Ebbas fina kort som hon skrivit själv.

Vad fick hon då?
Alex och P - Godis
Stefan - Pennor och målarbok.
Ebba - Hello Kitty pennor och målarbok.
Alice och Jill - Kläder och något mer..
Ehlena - Gipsfigurer.
Adde med familj - Nagerlack och torkare.
Tidigare har hon fått skridkor och lite smågrejor av mormor.

Vet ej än vad hon fick av Mogges hela familj. Har inte hunnit gått igenom allt ännu.

 


Anders saknas...

Jag och Mojjo satt precis i soffan och såg på barnprogram och kramades lite när hon helt plötsligt vänder sig om och tittar på mig.

-Mamma! Kommer inte Anders på mitt kalas?

Nu blev det jobbigt. Jag hade inte tänkt så långt.
Saknaden efter Anders blev enormt påtaglig nu. Jag vet inte vad jag ska svara Mojjo. Jag svarade bara nej, det gör han inte. Han är ju där morfar Tommy är.
Jag hoppas den förklaringen håller. Jag vet inte riktigt vad som går runt i hennes huvud.

Klart vi saknar honom båda två. Anders var en stor del i vårt liv. Han var bra både för Mojjo och mig. Han fick oss att bli starka och klara oss igenom en period som var jobbig för oss.

Nu är det Mogge som är våran trygghet. Mogge är något av det bästa som hänt mig och Mojjo. Han kom in i vårt liv alldeles perfekt och jag är glad att han finns hos oss. Vad skulle jag göra utan min älskade sambo?

En dag i Jämtlands mörka skogar.

Idag har vi varit och myst hos mamma. Mojjo har busat med fasters älskling, jag har busat med Alice och Mogge har ätit sig mätt på tårta och druckit kaffe.

Jag har även fått lära mig hur jag ska fixa mitt hår. Tack mamma!!
Shoppingdag

Idag har lilla familjen varit på Ikea och shoppat lite till lillans rum. Det ska upp hyllor på väggen, små burkar på väggen att ha kritor mm i och klädförvaring till de andra 2 busungarna.

Sedan har jag jobbat en del ockå. Jag har ett kanonjobb och tycker om mina arbetskamrater till mångt och mycket. Min GL har varit fantastisk ikväll. Men jag saknar Hannah. Lite tomt utan henne på kvällarna samt att vi arbetar så enormt bra ihop.

Nu har jag iallafall kommit hem, krypit ner bredvid min underbara sambo och tänkte se lite film.
Denna helg blir det massor med mys och lite kalas.

Bilder från dagen..

Bjuder på lite bilder ändå.


Mojjo börjar att fira redan på dagis.


Sedan fortsatte vi hemma efter att mormor kommit på besök. Lägg mäske till biten av tårtan som är borta pga stearindropp. SKITLJUS!


En av Mojjos presenter lektes det glatt med i badrummet.


Mogge blev också fin.


GRATTIS MOJJO 4 ÅR!

Idag fyller mammas lilla älskling 4 år. STORA TJEJEN!!
Hon har fått massor med saker, skridskor, kläder, kritor, pärlor, små små dockor mm.
Men det bästa av allt enligt henne var den stunden hon och mormor hade tillsammans. Den var uppskattad.

Tyvärr kan jag inte bjuda på några bilder pga att vår rätta dator är sönder :(
Just nu använder jag Mojjos dator, min gamla. Sitter även i telefonkö till försäkringsbolaget för kontroll av hemförsäkringen... SKIT!

Om inte detta vore nog hade jag en riktig skitdag på jobbet igår som avslutades med att en traktor backade på min arbetsbil.

Nu har jag samtalat med försäkringsbolaget och en anmälan ska göras i morgon. Så nu kan jag inte göra mer så nu ska jag forsätta fira Mojjo.

Dagens katastrofbullar.


OJ, dom blev lite större än vad som var tänkt.
Mogge: Jag kan inte baka utan din hjälp.


Outsider

Det handlar om unga mammor på kanal 5 ikväll. Ligger och myser med Mogge och småkikar lite på Outsiders.
Jag tycker till mångt och mycket att det är dumt och ogenomtänkt att bli mamma när man fortfarande är tonåring men vem tycker inte det. Men jag tycker tjejerna gör det otroligt bra som faktiskt kan vara mammor till sina barn trots att de fortfarande är barn själva. De mesta är ju trots alls inte planerat men de gör det bästa av situationen.

Själv har jag ju rätt nyligt fått höra att jag var oansvarig som blev mamma så tidigt. Blev kallad "en sån där tonårsmamma". VA??
Jag var väl ingen tonåring precis när jag fick Mojjo.

RSS 2.0