Snygging!

dsc03588 (MMS)

Snygging!


Älsklingen och Hannah skakar rumpa i wii.

dsc03579 (MMS)

Älsklingen och Hannah skakar rumpa i wii.


Hann även förbi mitt paradis, mitt andra b...

dsc01484 (MMS)

Hann även förbi mitt paradis, mitt andra barndomshem. Nu är vi på väg mot stan igen för lite jobb.


I de jämtländska skogarna firar vi snart m...

dsc03577 (MMS)

I de jämtländska skogarna firar vi snart min plastpappa.


GRATTIS "PLASTIS"

Idag fyller min "plastpappa" år.

Tänk att han har funnits i mitt liv sedan jag blev tonåring. Det är han och mamma som kämpat med mig genom tonåren när jag varit tjurig och envis.
Jag älskar min plastpappa och hoppas att han får en underbar dag.

Mojjo myser

Mojjo älskar verkligen sitt rum nu efter att vi möblerade om och köpte lite nya grejor.
Efter att vi kom hem från bion igår myste hon ner sig i sängen med popcorn och saft och tittade på film. Som en liten tonåring.


En god sak. Jag måste rekommendera Barista...

dsc03575 (MMS)

En god sak. Jag måste rekommendera Baristas stammiskort då de varje gång man handlar ger 2 kr till FNs skolmatsprojekt i Etiopien.


Medans Mojjo är på cirkus myser vi i stan.

dsc03573 (MMS)

Medans Mojjo är på cirkus myser vi i stan.


Jenny visar Mojjo att den är lite för liten.

dsc01481 (MMS)

Jenny visar Mojjo att den är lite för liten.


SMS-inlägg

dsc01480 (MMS)


Fler maskpausar..

dsc03572 (MMS)

Fler maskpausar..


SMS-inlägg

dsc01475 (MMS)


Jenny och Mojjo letar mask istället för at...

dsc03570 (MMS)

Jenny och Mojjo letar mask istället för att testa nya cykeln.


Börjat med fixeriet.

Vi ska tapetsera om barnens rum men orken och lusten finns inte. Den har inte funnits sedan jul :)
Men idag fick vi ett tokryck och tokstädade barnens rum och möblerade om lite. Kanske ska vi orka fixa tapetseringen i helgen eller till veckan.


I husses sko sover man gott.

dsc01471 (MMS)

I husses sko sover man gott.


Bus på dagis.

dsc03569 (MMS)

Bus på dagis.


Olika personer..

Jag och min chef pratade i morse om att man blir olika människor beroende på vilka man umgås med.

När jag arbetar med Hannah känner jag mig som max 20. Vi busar, flamsar, skrattar och jag vågar släppa lös min sjuka barnsliga sida. Det är både nyttigt och roligt, för när jag kommer hem blir jag MAMMA.

MAMMA är ansvarsfull, riskbedömmande och vuxen i den form att jag försöker tänka på vad jag säger och gör i uppfostringssyfte till barnen. Jag har ett hem att sköta. Ingen ungdomslya utan ett riktigt familjehem som skall städas, donas och fixas. Tvätt som måste tvättas regelbundet, munnar att mata, skolväskor som skall packas, toalettbesök som skall övervakas, hund som skall rastas mm.
När jag är MAMMA har jag alltid fullt upp men känner mig dock aldrig stressas.

När jag umgås med Hannah kan vi umgås med Tex. Singelmänniskor utan barn.
Hur skulle det se ut när jag är MAMMA?!

MAMMA skulle aldrig ta med sig våra 3 barn och hälsa på en singeltjej eller kille. Dom skulle aldrig vilja skaffa barn efter att ha träffat våra 3 underbara monster. 
Andra föräldrar förstår. Åker vi till andra barnföräldrar kan barnen leka och det är med accepterat att det pillas lite och blir lite högljutt ibland. Trots att man tjatar och försöker dämpa barnen så är det ändå något nytt och roligt och dom blir oftast lite "busigare" än vanligt.
Där är nog de flesta barn likadana. Så är iallafall de barn som hälsar på hemma hos oss och det tycker jag bara är roligt.

På jobbet, utan Hannah, är jag nog vaken MAMMA eller 20-åringen. Då är jag nog Fröken VUXEN.
VUXEN är fortfarande ansvarsfull och riskbedömmande. Men här får jag även en annan personlighet i form av ordentlighet. MAMMA flamsar med barnen och 20-åringen flamsar med Hannah. Men VUXEN flamsar inte så mycket. Hon ser ansvaret i jobbet och behandlar det aktsamt. Rutiner skall följas och allt har sin plats.

Hur kommer det sig att man inte lever som samma person när man är VUXEN och MAMMA?!
Varför är jag inte lika ordningssam hemma som på jobbet. Varför har jag inte pärmar märkta med respektive innehåll på hemma. Varför staplar jag inte allt i märkta lådor och hänger nycklarna fint i följd i nyckelskåpet i hallen? Varför går jag inte ut med hunden på utsatta tider eller diskar all disk direkt efter att vi ätit.
För att jag inte är mer än MAMMA, och MAMMA är mänsklig.

Skulle jag vara lika ordningssam hemma som jag är på jobbet skulle jag inte ha något liv. Jag skulle få plocka och sortera leksaker hela dagarna. Jag skulle inte ha tid att busa med våra barn eller vara en go och mysig sambo till Mogge. Nej, hemma kan jag unna mig att vara MAMMA, jag kan släppa lös 20-åringen när jag är med Hannah och på jobbet får jag känna mig lite viktig och vara vuxen.

En lagom blandning.

Kladdkaka och kaffe.

dsc03568 (MMS)

Kladdkaka och kaffe.


En smutsig z som varit borta i 2 månader.

dsc03566 (MMS)

En smutsig z som varit borta i 2 månader.


Fick en sten av älsklingen

dsc03560 (MMS)

Fick en sten av älsklingen


SMS-inlägg

dsc03557 (MMS)


SMS-inlägg

dsc03553 (MMS)


SMS-inlägg

dsc03551 (MMS)


På stranden

dsc03548 (MMS)

På stranden


Syskonkärlek

dsc03544 (MMS)

Syskonkärlek


Tips på ögongodis

Nu menar jag inte fina pojkar som många kanske tror, även om många kanske tycker att herrn som skriver på bloggen är ett ögongodis i sig. Jag menar hans kreativa sida. Det är inte ofta jag blir imponerad över målningar, skisser, gaddningar mm men den här killen har en enorm talang.

http://thelegendart.blogg.se/

Pojkvänner

Läste Melas blogg häromdagen och hon hade skrivit om pojkvänner. Jag tänkte försöka mig på samma sak.

Min första
Min första pojkvän hette Robert och vi träffades på skoavslutningen i 8:an. Vi träffades efter gatan i Hammarstrand och det slutade med att han fick mitt nummer och skulle höra av sig dagen efter vilket han gjorde och efter det var vi oskiljaktiga tills den dagen det tog slut.

Jag var enormt förälskad i honom men troligtvis lika förälskad i hans underbara familj, hans mamma och pappa och 5 småsyskon. Jag har inte ångrat en sekund av det förhållandet.
Orsaken till varför det tog slut var att jag flyttade till Sollefteå och känslorna svalnade väl eftersom och hettade till för någon annan...

Men Robert kommer alltid ha en fin plats i mitt hjärta som den första pojkvännen, den perfekta första pojkvännen.

The bad guy
Jag har träffat en del bad guys, tyvärr. Allt från den coola killen i slutet av gymnasiet till den elaka killen för bara något år sedan.

Den coola killen är oftast bara cool utåt, men enormt snäll och go mot mig. Det var han också.
Vi levde tillsammans under en period i Östersund och jag mådde bra. Tyvärr ändrades våra liv, både när det gällde arbete och intressen så jag valde att lämna honom. Dock så ler jag varje gång vi pratar på FB idag eller ser bilder på honom. Han är nog en av de snällaste människorna jag träffat. men tyvärr räcker inte det hela vägen.

Den elaka ger mig fortfarande en klump i magen och jag får tårar i ögonen. Han sårade mig som ingen annan gjort eller kommer att göra. Han fick mig att älska honom så mycket att jag accepterade allt ont han gjorde tills det en dag uppdagades för mycket. Det var dock hans val att försvinna från mitt liv vilket jag idag är tacksam för. Jag vill inte ha med honom att göra.


Mannen som gjorde mig till fru
Vi blev förälskade på jobbet. Det följdes av diskreta kyssar i hissen, många kvällar i hans bil vid ättestupan och underbara sommardagar på fästningar runt Göteborg.
Vi flyttade ihop och njöt av varandras närhet. Vi levde tillsammans, jobbade tillsammans och var aldrig ensam. Kanske var det det som egentligen tog kol på det vi hade.
Tyvärr blev inget som vi tänkt oss i slutänden. Vägen blev tuffare och fick både gropar och djupa hål. Tillslut orkade jag inte laga dess hål och skador så jag gav upp. Jag skulle vilja skriva tyvärr men idag ångrar jag det inte. Idag är både han och jag lyckliga.

Han har gett mig det bästa jag har. Han har gett mig en dotter som jag älskar mer än livet själv.


Bästa vännen
Anders, min kära vän. Anders och jag träffade varandra via jobbet och det klickade direkt. Inte bara kärleksmässigt utan även vänskapligt. Anders visade sig vara en enormt snäll och omtänksam människa som alltid fanns där när jag behövde en axel att vila mitt trötta huvud emot.
Jag och Anders levde som ett par under en tid men valde sedan att vara vänner.
Anders var min absolut bästa vän. Hans barn är idag MINA barn. Jag älskar dem nästan lika mycket som Mojjo.
Tyvärr har Anders lämnat oss pga en olycka i augusti 2009 men han lever kvar i mitt hjärta och i mitt minne.


Love of my life
Mogge....
Det finns väl ingen som har missat hur mycket jag älskar min underbara fästman.


Mogge och jag träffade varandra i fjolvår och jag kan ärligt säga att det var intresse från första stund från min sida. Jag bestämde mig ganska snabbt för att satsa på oss och han valde tydligen detsamma eftersom vi efter bara 2 veckor levde tillsammans i min lägenhet. (Han hade dock sin kvar i ett par månader till)
Med honom fick jag 2 underbara busungar och en massa mera ansvar. Men han fick detsamma. Han är en kanonbra plastpappa och en underbar fästman som jag tänker spendera mitt liv med.

Men vad skiljer honom från de andra? Hur kan jag veta att det är just han som är mitt livs stora kärlek.

Jag vet faktiskt inte om han är så annorlunda alla de andra. Men han har samlat deras goda sidor i en och samma person. Mogge finns alltid där för mig när jag behöver honom. Han får mig att skratta, le och må bra.
Han är ärlig mot mig och jag litar på honom till 100%. Han ger mig och min dotter den trygghet och kärlek vi behöver.
Nu är jag 30 år och har som ni kanske förstår gått på ett par nitar och vet vad jag söker. Och det jag söker, eller har sökt, är någon som Mogge.

Så länge vi har det som vi har det nu så tror jag att detta kommer hålla livet ut.
Svar på kommentar

Postat av:
Vad är det som säger att han inte ser det då. kanske????
2010-05-19 @ 18:05:39


Svaret på den här ifrågan blir nog att jag egentligen inte tror att han kan se, att han kan vara hos mig när han är "på andra sidan". Även fast många av er vet att jag blivit övertygad ett flertal gånger så slår jag ifrån mig det och intalar mig att allt är över efter döden.
Men jag hoppas och önskar att min far kan se hur bra jag har det. Han skulle vara lycklig om han fick se hur hans "lilla dotter" har det idag.

Kvällen är räddad.

dsc03542 (MMS)

Kvällen är räddad.


Varje morgon ser jag detta...


SJUK IGEN!!

Har ni sett reklamen för otrivin. Så känns det här hemma just nu. Snytpapper överallt.

En dag hos Mamma och Pappa Bärgare.


Grillen tänd.


Jag nyklippt, men de syns inte.


Lilla K vill inte vara med på bild och protesterar med en grimage.


Puss på dig!


Mojjo fick en mjukisorm av bror Bärgare med familj. Den är enormt omtyckt.


Uppskattar det jag har...

Årsdagen närmar sig med stormsteg och jag känner hur jag blir mer och mer nedstämd.
Men iår är jag lycklig och försöker tänka på det jag har istället för det jag saknar.

Jag har en underbar sambo som alltid finns där i vått och torrt. Han finns där för både mig och Mojjo.
En helt underbar sambo, fästman, blivande man, plastpappa och pappa.
Jag har även den bästa dotter man kan ha. Trots att jag sliter mitt hår och är nära att drivas till vansinne så älskar jag henne mer än allt annat på jorden.

Dessa 2 människor är de viktigaste i mitt liv och för dem skulle jag kunna göra vad som helst.
Jag uppskattar det jag har.... men jag önskar att min far kunde se hur bra jag har det.

En dag i sidsjön.

Idag har vi varit och matat fåglarna i Sidsjön samt gått (släpat barn) runt sjöns mysiga motionsspår.
Mogge förvandlades till Crazy Birdman.


Svar på inlägg

Lider med mamman! om Mordet i H-sand.:

Det finns fler som lider, så jäkla hemskt. Sånt få bara inte hända!! Såg efterlyst igår och dom berättade om detta trippelmord i Härnösand och det var halvbrorsan till dom här två barnen som hade mördat dom:'( Lider med mamman till barnen, sånt får bara inte hända en familj... Tänker på Engla när jag hör det här också. Det var också ett hemskt mord på en 10-årig flicka, som bara skulle cykla hem från fotbollen:/ Nejj, fyy!! Hoppas det inte händer mina barn:)

Jag har följt denna tragedi i varenda tidning, både kvällstidningar och lokaltidningarna.
Åkte igenom stan idag och det känns hemskt att veta att "pojken" som dödade dessa barn och deras far sitter där nere på arresten. FY!!

I kommentaren kan man även läsa om Engla. Även det ett fall som jag följde dagligen. Jag läste även Englas mammas blogg under en tid men slutade pga att känslorna svallade över och jag alltid satt och grät när jag läst klart.
Jag är även lite stolt över att min sambo var med när lastbildchaufförerna hade en tyst minut för Engla. Han var även med i lokaltidningarna här hemma. Jag vet att både han och jag är rädd för att någon sådant ska hända våra barn.

Vare sig det beror på svartsjuka, sjukdom, eller andra saker så är det fel att kröka ett hårstrå på ett barn. Barn är försvarslösa. Barn är barn!

Mordet i H-sand.


Printscreen från Aftonbladet.se

 

Hur kan en människa göra något sådant. Tänker direkt på Saga och Max som även dom blev mördade. Jag lider verkligen med mamman. Det måste vara det värsta en mamma kan utsättas för.

Så nära, bara 6 mil från vårt hem händer detta. Jag mår illa när jag läser om detta. Får en klump i magen och vill bara sitta och krama barnen hårt hela kvällen.

Skänker inta bara en tanke till mamman. Jag tänker på henne, hennes barn och hennes familj nästan hela tiden. Detta har etsat sig fast i mitt huvud.

 

 Mina barn..

Har precis varit hos P och lämnat av Ymisen. Ymot ska stanna hos P till i morgon så de båda får leka av sig.
Var en jobbig stund hos mitt AP-barn idag. Tårarna bara sprutade när jag satte mig i bilen för att åka hem.
Han ska flytta ifrån stan. Han ska flytta ca 60 djävla mig bort. MIN P!!!

Pontus och Alex har haft en stor del i mitt liv ända sedan jag och Anders träffades men jag trodde inte det skulle ta så här hårt att han skulle flytta. Jag älskar verkligen dessa barn som om de vore mina egna.

Jag och älsklingen.


Dagen i bild

Största delen av dagen har jag spenderat i soffan men vi har hunnit kika på ett hus vi är intresserad av och hämtat Julia som sovit hos Mamma Bärgare inatt.
Ungarna berkar förstå att jag inte mår så bra idag för de leker väldigt snällt här hemma.
Hur kan man göra så?

Min farmor ringde precis och jag hörde irritationen i hennes röst redan när jag svarade. Farmor brukar inte ringa och bara småprata. Det gjorde hon inte denna gång heller.

Min farmor bor ett stenkast från den kyrkogård där min far är begravd sedan snart 8 år tillbaka. Väldigt snart 8 år sedan....
Hon har nu varit upp till graven och sett att någon tagit den vita lilla duvan som suttit på gravstenen sedan jag miste min far. Det var jag som valde denna duva av olika skäl. Duvan hade en enorm betydelse för mig, den representerade ett antal händelser som jag förknippar med min far.

Är så förbannad nu att jag skulle kunna strypa den som gjort det. Hur kan man ta saker från en grav.
Någonstans i bakhuvudet hoppas jag att någon bara "lånat" den för att tex tvätta den och att den snart kommer tillbaka på sin plats. Men den chansen är nog ganska liten.

Jag är så förkyld att jag bara fräser när jag försöker visa min irritation för Mogge så han går mest och småskrattar tror jag. Denna förbaskade förkylning gör allt lite jobbigare. Jag som skulle åka till STHLM idag. Men jag måste nog åka till farbror doktorn i morgon. Jag kan inte ligga på ena örat för att det spränger och gör ont. Likadant när jag böjer mig ner, då spränger det i bihålorna. Jag har svårt att andas och hjärtat slår så hårt att jag tror att det ska hoppa ur.

SKIT!!

En hemsk/bra dag.

Mår verkligen inte som jag förtjänar just nu. Proppat i mig sammanlagt 7 alvedon idag pga huvudvärk och feber. Druckit alldeles för mycket äcklig hostmedicin. (Men nu har jag köpt en god)
Snytit mig så jag snart kan extraknäcka som rudolf och så fort jag böjer ner huvudet så spränger det i bihålorna.

Men i övrigt har det varit en bra dag. Jobbat lite med Syster Bärgare och efter 2 alvedon strax innan jobbet och 1 under arbetstid gick det faktiskt riktigt bra.
Jag har även hunnit vara till Birsta med Hannah.

Men tyvärr känner jag hur det börjar göra ont i öronen så jag vet ju vad som väntar.
Hej öroninflammation, hej öroninfektion.... Hej läkaren på måndag.

Nu ska jag gå och snusa på barnen innan jag ska sova.

Dagen efter..

Igår hade jag en kanonbra födelsedag. Var så nöjd när jag gick och la mig.

Men sedan vaknade jag vid 3-ståret i natt av att jag knappt kunde andas, hostade så halsen känns som ett sandpapper, snoret rann och jag hade feber. FY!!!
Fick sova ett par timmar till innan det var dags att kliva upp men nu sitter jag här och mår som en påse med hundavföring. Hesare än Robert Gustavssons karaktär som dricker klorin i Nilecity.

Ikväll ska det jobbas en stund med syster Bärgare. Det ser jag faktiskt fram emot trots förkylningen. Men sedan blir det nog att ta det lugnt resten av helgen. Söndag är det medningen att jag skall åka till Stockholm på rep.utbildning men mår jag så här blir jag nog hemma. Kan ite koncentrer mig med huvudvärk, feber och denna hosta.
Men jag hoppas jag har piggnat till mig tills dess. Vore lite skoj att komma iväg. Utbildningarna brukar vara rätt roliga och lärorika.

Nu ska jag stoppa huvudet i duschen så man kanske känner sig lite piggare. Sedan ska jag invänta rätt tid för att hämta busungarna. Äntligen kommer dom tillbaka till oss efter en vecka hos deras mor.
Har saknat dom massor!!

Idag fyller jag år.

Jag har haft en av de underbaraste födelsedagar någonsin. Nära och kära har bytt av varandra under dagen.
Vad har jag fått då?

Linea: 3 enormt stora rosor och en vinflaska som är slut i skrivande stund.
Mamma: En orkidé och ett presentkort på en klippning som jag önskat mig. (Lila kruka)
Kusin Maggan och Keio: En ljusstake som redan är en favorit och ett grönt klotljud. Lyser enormt fint just nu.
Bror med familj: Gjutjärnsgryta och ingredienser till porterstek.
Mamma Bärgare: En av de finaste krukväxter jag vet. Vet inte vad den heter. (Lila kruka)
Fru Bärgare: En pyntad krukväxt i grönt och lila (Mina favoritfärger) Hon är enormt duktig på småpynt. AVUNDSJUK!
EFA: Presentkort på Magasin 1. En av mina favoritaffärer. Snyggt och billigt.
Kusin Jenny med familj, farmor, faster och folke: Ett enormt fint halsband med tillhörande örhängen och armband.
Alex, P och mamma Ulrika: En chokladkaka med polkagrissmak. Finns det nått godare?


Att ha sex eller inte...

Mamma, det är inte som du tror... :)

Jag och mina vänner pratar ibland sex. (Ja flickor gör faktiskt det)
Det är inte ingående på den fysiska övningen utan mer vad som är rätt och fel, att ha sex eller inte.

Jag anser att om man är singel så är det upp till var och en att ha sex med vem de vill, när de vill, så länge ingen såras. Det gäller då inta bara de 2 som är fysiskt inblandade utan även möjliga barn, partners och andra nära i deras omgivning.

Det som brukar bli den största diskussionen är det rykte som den som "ligger runt" får. En kille ses ofta som en tuff kille ju fler tjejer han haft sex med. Ju fler "erövringar" desto högre status bland kompisarna. Men om en tjej gör detsamma blir hon oftast sedd som slampa.

Fick ett sms av en killkompis för några veckor sedan där detta förklarades såhär:
En nyckel som kan öppna flera lås är en bra nyckel, en masternyckel. Men ett lås som kan öppnas av flera nycklar är ett dåligt lås.

Jag håller inte med. Min personliga åsikt om detta är fortfarande att det är upp till var och en, men jag tycker inte att nån är mer eller mindre slampa vare sig det är en kille eller en tjej. Jag förstår inte alla gånger varför man hoppar i säng med vem som helst bara för sexets skull men alla människor har olika behov.

När jag och mina vänner pratat om detta kommer vi ofta fram till att det handlar om bekräftelsebehov. Är man singel och känner sig ensam söker man ibland på fel ställe efter närhet och omtanke. Då kan antalet partners öka rätt fort medans de som faktiskt har sex för sexets skull kan hålla sig till samma partner trots att de inte har ett kärleksfullt förhållande i övrigt. Det som i folkmun kallas KK.

Men jag tycker, känns det rätt så.. go for it! Njut och lev livet.
Och som mamma skulle ha sagt - SKYDDA ER!  :)

Hur mår jag egentligen?!

Det är flera som frågat mig hur jag mår efter allt jag skrivit både här och på Facebook.
Idag mår jag faktiskt rätt bra. Av flera anledningar har jag mått enormt dåligt psykiskt och fysiskt sista veckan men nu börjar kroppen repa sig igen. Jag har fortfarande ont till och från men det minskar för varje dag.

Jag har Mogge och hans familj, även min egen mor som funnits där när jag velat prata. Och det räcker oftast för mig, bara jag får prata av mig lite så mår jag mycket bättre. Sedan är det bara det fysiska som skall övervinnas och även det bådar ju gott.

Så... jag mår nog ganska bra igen :)

Kommer du och firar mig?

Jag tänkte faktiskt fråga här vilka av er som tänkte kika förbi här på torsdag eller lördag och fira med oss?
Lilla jag blir ju tant enligt mina arbetskamrater. Liten som stor får gärna komma och fika och vara trevlig.

Den största orsaken till varför jag vill veta är för att jag ska baka en sån där förbannade smörgåstårta igen.
Äts på egen risk :)

Svar på förändningar.

Idag läste jag lite kommerntarer jag fått ang mitt inlägg om förändningar och fastnade för detta:

Fasen vad bra skrivet! Jag är själv precis inne i en fas i mitt liv där jag helst inte vill befinna mig. Mår skit! Ena dagen är den andra inte lik och jag har ett beslut om min framtid som måste fattas. Folk som inte har en aning om vad som hänt tror sig veta och pratar om det. Folk som vet håller tyst och pratar inte och finns här för mig. Tack och lov har jag varit med om en liknande sak tidigare i mitt liv. Jag vet att jag kommer att ta mig igenom det här utan att dö. Jag vet att dom som pratar utan att veta kommer att få veta sanningen och sen kommer att be om ursäkt för att dom inte frågade mig hur det egentligen ligger till. Detta gör mig starkare men framför allt så gör det mig stolt över att jag själv inte dömmer utan att veta.

Jag har ingen aning om vad denna människa ska ta för beslut eller vad hon varit eller är med om just nu. Men ändå känner jag igen mig i hennes ord.
Det verkar som om det var många som tyckte att mitt inlägg ang förändringar var bra.
Jag står för att jag kanske inte tänkte så när jag var yngre. Jag ska inte säga att jag inte dömt människor för snabbt, pga kläder, vänner eller deras beteenden, men man lär sig med tiden.
Tror att de flesta känner igen sig i det både jag och den som kommenterat skrivit men lever ni efter det?
Dömer ni människor trots att ni egentligen vet att det är fel? Trots att ni läser mitt tidigare inlägg och känner att ni håller med mig.
Jag tror och hoppas att den som kommenterat tar rätt beslut. Ett beslut som denne kan stå för, som får denna människa att må bra. Trots andras fördomar och kommentarer. Det är ju faktiskt hon som skall må bra.

Jag tar mina beslut efter vad jag tror är bäst för MIG och MOJJO! Om jag skall vara helt ärlig tar jag nog mina beslut efter vad jag tror är bäst för min dotter. Hon är min nr 1.


Att komma hem..

Jag älskar att komma hem från jobbet en kväll som denna.
Hem till Mogge som sitter i soffan och ler när jag kikar in. Ändå har vi pratat med varandra i telefonen nästan hela vägen hem. Vi tisslar och tasslar i köket för att inte väcka Mojjo men titt som tätt brister vi ut i små skrattanfall.

Kryper ner i sängen med något gott att tugga på. Kvällen till ära blev det bragokex och ett glas kall apelsinjuice.
Nu ska jag snart massera Mogge som trots sin värk och smärta ändå är go och glad. Sedan blir får jag som vanligt lägga mitt huvud på hans arm och se på Tv tills jag somnar.

Jag älskar min Mogge!!

Förändringar

Jag tycker det är konstigt att människor kan döma andra människor så snabbt. Vi har haft en rätt jobbig vecka, vilket det fortfarande är. Denna vecka har det hänt ett flertal jobbiga saker i våra liv men vi klarar oss.
Vi torkar tårarna, slår oss för bröstet och går vidare.

Men jag kan inte låta bli att bli förbannad på människor som direkt tror att de vet allt och dömer vårt beteende efter det. Det är ett fåtal i vår närhet som vet vad vi egentligen gått igenom och de accepterar vårt sätt att hantera det.
Det är de människorna som kallas vänner och familj.

Ni som dömer kanske borde tänka efter en extra gång att det oftast finns en anledning till varför människor beteer sig som de gör. Vare sig det bara gäller en konflikt mellan dem som dömer och den som bli dömd, sjukdom eller kanske i värsta fall att de mist någon när och kär. Vet du inte bakgrunden skall du vara försiktig med att döma!!

Sedan förändras människor efter erfarenhet. Jag är inte samma person som för 10 år sedan, jag är inte heller samma person som för 5 år sedan. Den erfarenheten jag skaffat mig under dessa år har gett mig en annan livsyn, vilket även kan förändra mig som person, mitt val av vänner, eller mitt val att prioritera olika saker i mitt liv.

Tänker du tillbaka på ditt eget liv eller dina egna erfarenheter så kanske du inse att även du förändrats.

RSS 2.0