Sommarmys med familjen

Idag har barnen badat i poolen och busat ute nästan hela dagen. Mojjo är den enda av ungarna som i skrivande stund är vaken och hon ligger i sängen och tittar på sin nya film som jag köpte idag. Filmen UPP.

Är så glad att jag har min underbara tös. Hon har kommit in i en kramperiod och jag njuter av varje sekund hon sitter i mitt knä och gosar. Hon är verkligen min prinsessa. Något som värmer extra gott i hjärtat är när hon kommer smygandes på mornarna, nu när Mogge jobbar förmiddag så jag får ha barnen för mig själv, och kryper upp i vår säng. Busar lite med Milo, kramas och ser på barnprogram. Då njuter jag som aldrig förr.
Jag är så stolt över mina 2 barn så jag vill skrika ut det för hela världen. Jag älskar dem mest i hela universum som Mojjo skulle ha sagt :)

I helgen har vi hunnit hälsa på mormor och morfar som har campat på Berga. Mojjo tyckte det va väldigt spännande att dom stod med husvagnen på vår badplats. Dricka dricka och äta rökta räkor, de är grejor de. Annars har vi mest varit hemma och lekt med grannjäntan.

Veckan ser ut att gå i samma linje. Bad, sol och bus på gården. Kanske ner till havet och bada så vi varvar poolen med havet :) Underbart hur de än blir.

Nu ska jag gå och snusa en gång till på mina barn, inne på 3:dje omgången sedan dom gick och la sig, sedan ska även jag krypa ner bredvid den sovande sambon och se på TV.

GRATTIS PAPPA!

Idag skulle min far fyllt 60 år. GRATTIS PAPPA!!

Ett sommarinlägg

Hejsan alla/de få som läser!

Jag har inte skrivit så mycket på sistone och det beror nog både på att människor har så många åsikter om det man skriver och att det har varit semester för både Mogge och mig så jag inte har suttit vid datorn utan gjort massa saker men familjen istället.

Men vi mår bra. Mojjo växer så det knakar både fysiskt och mentalt. Hon har förändrats mycket sedan hon gick på "sommarlov" redan i april/maj. Hon gick inte så mycket på dagis dom månaderna då hon var hemma med mig och Lillefot istället. Hon är en väldigt duktig storasyster och vill gärna hjälpa till, ibland lite väl mycket :)

Lillefot växer så man nästan kan höra vad det sprakar i benen. Han är 67 cm lång och väger redan 8910g. Min lilla tjockis. Men jag säger som läkaren som vaccinerade honom igår, bebisar ska vara tjocka :)

Vad har hänt under Juli och Juli då?
Vi har döpt Lillefot och namngivit Mojjo, badat massor, haft minisemester hos Mojjos mormor och morfar, firat massa människor i vår omgivning, hälsat på massor med vänner, framför allt Linda och Micke, umgåtts med våra grannar och mycket mycket mer. Vår planerade semesterresa har vi skjutit på då det spöregnade när vi skulle åka så vi kanske planerar om och åker någon annanstans i augusti istället. Finns lite för många ideér nu.

Är även inne i nån inredningsperiod nu och håller på att måla halva vårt bohag vitt, detta kanske kommer visas på bild så småningom. Måste ju roa mig med något på de få regniga dagar vi haft.

Men nu vet ni iallafall att vi lever och mår gott.

 


Tårtorna


Dekorationer till doptårtorna.

Har börjat lite smått med blommor till namngivnings och doptårtorna. 2 till Mojjos och 2 till Milos är klara. Sedan har Mojjo stansat ut småblommor åt mig. TACK!

Första målningen.

En pensling med glitter.
Sedan ska det dit silverpärlor och annat kraffs.

Badat hos Linda med familj

Idag har tjejerna badat i poolen hos min underbara vän Linda och hennes familj. Dom bjöd även på lite mat trots att vi ätit. Jag tackade dock nej till fisken men smakade lite stek istället. Gott!

Jag och Linda har pratat minnen, tittat på smycken, pratat strunt och bara varit. Mogge har stått med mannen i familjen hela kvällen och pratat affärer :) Så skoj att även dom kom överens. Likaså barnen.

Har helt enkelt haft en helt underbar kväll hos dom. Men nu är vi hemma, ungarna hamnade i säng om än sent och nu är det dags även för oss vuxna att krypa ner under täcket.


Jag lever

orkar bara inte blogga just nu :)

RSS 2.0