Tävling hos Vyssanlull.se


Testar att bjuda på dagens mysbild.

imag0235_edit0 (MMS)

Testar att bjuda på dagens mysbild.


Kläder kläder kläder

Idag fick vi en hel säck kläder när vi hälsade på familjen Berglund. När vi kom hem kastade vi ut alla kläderna på golvet och jag och tjejerna satte oss och rensade. Den hit, den dit, den till dig och den till dig, den vill du ha och den vill jag ha. JA tydligen blev alla glada.

Tindra har nu 4 snygga jeans, hon förälskade sig i några med sydda stjärnor i zickzacksöm, lite utsvängda och dom skulle se lite slitna ut. Dom va faktiskt fräcka även om det kanske inte låter så.
Hon hittade även några tröjor och plockade ihop till en pyjamas som blev byxor med korta ben, vita men blommor på, och sedan valde hon en lila tröja med pocahontas.

Julia valde snabbt en lång vit tröja med nått silvertryck, typisk hennes stil. Hon hittade även ett par höga jeansshorts som hon blev helt tokig i. Hon sprang snabbt iväg och bytte om till ett par tuffa randiga strumpbyxor med matchande tröja instoppad i shortsen och gick sedan runt och log länge. Även hon plockade ihop en pyjamas i mörk ceris.

Lilla Mojjo då? Jodå, hon hittade lite hon med. Hon hittade 2 klänningar, en som man kan snurra i som fladdrar fint i vinden. Hon hittade även några huvjackor som hon snabbt sa att hon ville ha då Julia och Tindra nästan har såna.
Även där blev de pyjamas, men bara byxor.


Men nu har dom snart provat allt och visat varandra hur fina dom är :) GOUNGAR
Nu ska de 3 små primadonnorna få titta klart på UPP och äta sina popcorn innan det är dags för sängen.

Pappa - jag saknar dig


Hockeyvärlden i sorg, Stefan Liv har tagits ifrån oss.

Den här mannen har jag sett massor med gånger i EON Arena i Timrå. Jag kan tycka att han är ett svin när han spelar men han är en av de bästa målvakter jag sett.

Idag förolyckades han i en flygolycka tillsammans med flera ut sitt nuvarande lag.
Tror att många i hockeyvärlden sörjer honom idag. Jag gör i alla fall de!!

Vila i Frid Stefan Daniel Patryk Liv!


Till Anonym

Anonym om Inget ont som inte har något gott med sig.:

Men va f-n... sitter ju å stortjuter...! På jobbet dessutom... har följt din blogg i flera år och kommer i håg er tid tillsammans och den dagen han gick bort...eftersom jag inte känner (kände) honom så "glömmer" man ju att sånt har hänt.. Men nu kom det upp igen och jag tjuter som ett barn... Vackert!
Va kul att någon faktiskt följer min blogg under en längre tid.
Ja, Anders var en väldigt fin människa. Han har gett mig och Mojjo väldigt mycket bra i vårt liv.
Utan honom hade vi inte varit dom vi är idag. Utan honom hade jag nog aldrig träffat Mogge, fått Lillefot och varit så tillfreds med livet som jag är. :)
Tänk vad en människa kan göra en annan människa bättre.

Vår Spike är hemma igen

För 3 dagar sedan försvann får katt Spike. Troligtvis har han ramlat ner från balkongen.

Jag har letat överallt, inne, ute, uppe och nere. Jag har krypit under balkongerna på bottenplan på 3 av husen i området, "kissat" och lockat medan jag tittat upp i träden, gått och skakat matpåse och ropat men ingen Spike har kommit fram... förrän i morse.

Av någon anledning fick jag för mig att rasta Ymot innan jag åkte till jobbet för att underlätta Mogges dag. Och vem kommer inte jamandes, blöt och smutsig över gården om inte min fina lilla pojke.
Så nu är han hemma, min underbara, goa lilla katt :)


Fixa en annan dag

Grejar med ny design men orkar inte mer ikväll..

RSS 2.0