Bilder sedan gårdagens minikalas.


Lille K hugger in på tårtan.


Sedan ser man ut såhär.


Barnen pysslar.

603131de93559803a1e65df00a37f247.png

Barnen pysslar.


FÖRKYLNINGSMYS MED ALEX.

0-331bca4af8025d013cf1cb4f059ed023.png

FÖRKYLNINGSMYS MED ALEX.


Dagens klädsel. Mogges skjorta och

0acb1a653e9a8ae08b202d5acf87852a.png

Dagens klädsel. Mogges skjorta och jeans från stadium. Samt billig jacka från JC.


Underbar låt..


RAST!

Ska snart till hemska tandläkaren och få borra ut lite ont ur tanden som spökat i snart en vecka.
Skönt men ändå inte!

Idag mådde busungarna mycket bättre. Märks att de har sovit inatt och är pigg och glad idag. Längtar efter dem otroligt mycket just nu. Ska mysa lite extra med busunge nr 2 ikväll. Tyckte så himla synd om henne igår plus att hon stressar upp lillasyster som helt plötsligt kan börja gråta för att hon inte vill dö när hon blir gammal.

Tror även jag skall försöka hinna äta lite glass med Alex idag. Älskade unge!

Att ha extra barn..

Idag har vi haft en jobbig dag med barnen. Alla 3 har varit full i fan. Rök ihop med Mojjo imorse så vi båda nästan grät innan det var klart. De andra 2 har också varit SKITjobbiga idag.
Även om jag älskar både mitt eget barn och dessa så tar det på krafterna ibland.

Ikväll började Busunge nr 1 gråta för att de fått så mycket skäll idag, men idag har dom verkligen hittat på allt sattyg de kunnat hitta på. Tur att de inte alltid är så här.
Idag har dom dragit fram alla sakerna på rummet ett antal gånger, kladdar lera på hela köksgolvet, skvätt saft i soffan, hoppat från loftsängen, målat sig med mitt smink... och varit så trötta att de bara gråtit så fort man sagt till dem.
Busunge nr 1 ansåg iallafall idag att dom bara fått skäll idag, vilket till viss del är sant pga dagens sattyg, men visst har vi myst med, ätit blåbärspaj och busat och sparkat boll hos farmor och farfar, men jag förstår henne. Är man trött och ledsen så blir allt 10 ggr värre.

Samtidigt har jag olika krav på en 7 åring och en 3 åring vilket busunge nr 1 blev väldigt arg över. Men efter en ganska lång pedagogisk förklaring om skillnaden förstod hon. Då kom nästa.
-De känns som du tycker om Mojjo mer än oss..
Vad svarar man på den? Klart jag tycker om Mojjo mer, jag älskar henne mer än allt annat.
Jag fick försöka förklara att föräldrar älskar sina barn mest i hela världen men att jag älskar dom med även fast dom inte är mina. Att dera mamma och pappa älskar dem mest i hela världen.

Samtidigt blir min Mojjo drabbad av detta när det blir bråk eftersom jag inte känner mig riktigt hemma att ryta till ordentligt till Mogges barn även om jag vågar säga ifrån, så då förklarar jag lite extra för Mojjo för att även dom skall förstå vad jag tycker är rätt och fel.
Det är inte lätt att vara skillsmässobarn med 2 familjer. Ena dagen älskar man sin "extramamma"  men samtidigt är det inte ens riktiga mamma så hon skall inte skälla för mycket.

Jag älskar dock dessa barn och önskar ibland att de var mina egna, men de har 2 egna föräldrar som älskar dom så jag får ha dom som bonus, både på gott och ont.
Jag hoppas dom får en lättare dag imorgon då inte tröttheten tar över så mycket som den gjort ikväll. Små små älskade busungar...

Helgen i bilder

I lördagsmorse klev vi upp tidigt för att åka till Ramsele och kika på fina lastbilar. Mojjo ville inte följa med så hon stannade hemma hos mormor och morfar och hjälpte till att elda lite.

Jag fastnade för Kattilavaaras lastbil. På denna sida var de rådjur och en same, samt en älg och vårt norrländska guld, hjortron. På andra sidan var det lo och en varg ylandes mot himlen.
En klar favorit!Vi åkte dock hela långa resan för denna. En Peterbilt. Tyvärr blev vi båda lite besviken på storleken. Och precis när vi kom på plats åkte den en sväng så vi fick inte se så mycket av den som vi hoppats på.Ymisen fick en liten lekkamrat hemma på gården. Min "bror" är hemma med sina 2 "dvärgymisar".Sedan visade Mojjo Mogge hur bina lever. Hon brukar ju hjälpa morfar att ta hand om dem.


kvällsmys

61bce2e731c9cbb80dbbc68831ff0aad.png

kvällsmys


Begravningen var jobbig.

I fredags var det begravning och det var otroligt jobbigt. Men det som var mest jobbigt för mig var att jag kände mig så himla hjälplös när det gällde P och Alex. Såg hur båda grät och helst hade jag velat suttit bredvid och kramat dem båda men de hade familjen runt sig som stöttade dom. Men jag ville ändå finnas där ifall tex Alex behövde en extra axel att gråta mot.

Jag saknade även Anders lite mer än vanligt just då. Att se kistan, höra den musik Alex valt ut som verkligen var hennes far gjorde ont i hjärtat. Ironiskt nog fick jag känningar,vilket jag inte haft på flera veckor nu. Minns att Anders blev arg när jag åkte in på sjukhuset för att jag inte ringt honom, de tjaffsade vi om sista gånen vi sågs, och nu när jag fick ont var han åtminstonde med. Tack gode gud så gick det över efter lite hjärtklappning och smärta... utan att jag tuppade av eller liknande.

Anders kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta och alltid vara en av de underbarase människor jag haft i mitt liv. Jag önska jag kunde berätta hur mycket han betyder för mig men det tror jag han förstod sist vi pratade med varandra.

Jag kommer alltid se Alex och P som min familj. Det är som Alex alltid säger.
"Man väljer sin egen familj"...

Bus med kille K på golvet i väntan

09c7e7563ce9fac669f671108a3ffbae.png

Bus med kille K på golvet i väntan på mat.


Mojjo är hos mormor medans vi är i

0-19bbfaaffa441ff57f0c8d2d80302d92.png

Mojjo är hos mormor medans vi är i ramsele. Mormor uppdaterar mig med bilder så jag ska veta Vad busan gör.


Avslutar en underbar kväll med fra

6976b767c130425a8527e1694d981ae9.png

Avslutar en underbar kväll med fragglarna och knäpp en tiger på nosen.


Gung gung

737edc72d7d3e305716231c0b7dec58d.png

Gung gung


På väg bort efter en jobbig dag.

0-61efb0c64413bbfefa5d7c5590b86e48.png

På väg bort efter en jobbig dag.


Nu brast allt...

För första gången sedan Anders gick bort bryter jag ihop. Nu kommer allt, jag kan inte sluta gråta.
Känner hur kudden suger åt sig tårarna och blir våt. Vänder på den och blöter ner även denna sida...
Orkar inte bry mig.

Jag saknar Anders så det värker i hjärtat. Han har betytt så mycket för mig. Han har alltid funnits där när jag behövt någon vid min sida. (Detta mestadels innan jag mötte Mogge) Anders var inte bara min fd pojkvän, han var en av mina bästa vänner.

Ifjol sommar när jag fick det där samtalet mitt i natten var det Anders som klev upp och åkte hem till mig för att bara hålla om mig och låta mig vara ledsen och liten. Nu har jag alltid Mogge som tar imot mig när jag faller, men innan Mogge var det alltid Anders som stor där med armarna öppna för att ta emot mig eller knuffa mig framåt i livet.

Vi hade en otroligt rolig tid när vi var tillsammans men det även efter det..
Jag ser honom inte som mitt ex, jag ser honom som min vän.

Nu vaknade Mojjo...
-Mamma, varför grinar du?
-Jag saknar Anders.
-Men jag finns ju här..

Ja jag har ju alltid Mojjo.. *ler* och om bara en stund kommer min underbara sambo hem. Då ska jag krypa upp i hans famn och känna det trygghet han ger mig.


Älskade unge!

Pratade precis med Alex. Jag vill göra så mycket men vet inte vad..
Just nu mår jag så otroligt dåligt eftersom jag hör på henne att hon mår skit. Jag vill kunna rädda henne från allt ont i världen.

I morgon är det begravning. Jag har valt att backa och låta Alex familj finnas där för henne under den, men jag kommer sitta längre bak och hon vet att det bara är att komma till mig om det är nått.
Jag har bett Mogge följa med mig som stöd för mig. Tror jag behöver allt stöd jag kan få imorgon.
Jag saknar Anders jag med, han är en av de underbaraste människorna jag träffat.

Önska jag kunde krama om Alex och säga att allt blir bra. Men allt blir inte bra, det blir bättre och man lär sig leva med det.
Du vet att jag alltid kommer finnas här för dig gumman, vad som än händer.

De kunde ha varit min Mogge dom kört på...

För ca 1 timma sedan hörde jag ambulansen åka förbi ute på gatan. Fick en konstig känsla i magen och ringde Mogge som precis gått upp till E4 för att möta upp lastbilen.
Mogge va OK, men han berättade om en, citat, "djävla pickup" som höll på att köra på honom i korsningen ovanför oss. Han va rätt upprörd och arg. Han ser i samma stund ännu en ambulans och säger att de måste vara i vårt område det hänt nått eftersom dom svängade ner hit. Detta följs av..
-... Det är säkert den där djävla pickupen.
Jag drar upp persiennerna och möts av den här synen.. Den pickup som Mogge precis förklarat står på gården bakom och en person läggs på en bår och förs in i en av ambulanserna som lämnar platsen.
I Sundsvalls tidning står det att personen som åkte med i ambulansen stulit en dator ev de i pickupen men för det måste man väl visa hänsyn i trafiken..

Jag får ont i magen av sånt här. Blir otroligt upprörs eftersom det finns barn som springer runt knutarna på dagarna. Tänk om jag och Mojjo varit ute och gått med hunden precis som vi brukar när Mogge går till jobbet.
Tänk om det hade varit grannens barn eller Lille T eller Emilia som varit ute och cyklat Nä fy fan!

DIN BOSTAD!! Nu börjar det bli dags att tänke på farten i området och kanske sätta ut såna där vackra blomsterlådor som både är fina och gör så bilisterna som buskör här på dagarna sänker farten.
I sundsvallstidning:
 


Mysigt

-f1c9d6d50d29d90b6604cab7603b7b0.png

Mysigt


Vad har jag gjort för att förtjäna detta?

Jag måste ha klappat gud medhårs, om han vore en hund.
Jag är så otroligt glad för allt jag har i mitt liv just nu. Framför allt Mojjo och Mogge men även underbara vänner, familj och ett arbete.

TACKSAMHET!!

Tabletter, ta Peter, paketer.. Nej Tapeter!

Skrattar så gott åt Mojjo som inte riktigt förstår vad tapeter är. Jag säger Tapeter och hon försöker upprepa men det blir bara fel. Plus att hon är arg för att hon ska få rosa tapeter på sitt rum när hon nu ville ha blå. SUCK!

Vi har iallafall varit och fixat tapeter till hallen och Mojjos rum nu, vi tänkte fixa det nästa helg när vi bara har Mojjo hemma. Orkar inte börja när vi har alla 3 barnen. Dom små busungarna kommer ju på fredag igen.

Nu ska jag krypa ner i badet och slappa medans Mojjo ser på TV och Mogge sover.

Mojjo prövar mina fallskärmsglasög

1b212709b75e3b13835ba03d0d615235.png

Mojjo prövar mina fallskärmsglasögon. Även tuff i armébyxor, tröja med tryckt slips och skinnjacka.


I vår säng just nu. Saknar mogge

0-3f32ad2673ab0254a2f564ad1865b42a.png

I vår säng just nu. Saknar mogge men djuren passar på att ta hans plats. Dom vet att matte inte kan säga nej.


Trött familj

Inatt kunde jag inte sova så jag var vaken när Mogge kom hem vid halv fyra. Mojjo har också sovit dåligt, troligtvis pga febern. Vaknade av väckaren imorse, VAB:ade från jobbet och anmälde Mojjo sjuk till dagis.
Det har märkts på henne dessa 2 dagar att nått varit fel och det har med all säkerhet varit febern.

Vi sov en extra stund i soffan innan vi for ut till Mogges föräldrar eftersom Pappa Bärgare fyller år imorgon men firas idag. Tycker så mycket om dem. (Idag tycker jag om syster Bärgare lite extra, så glad att hon är en sån underbar människa) Lite tårta och kaffe, en och annan tjuvrökning och lite bus med Lille K.
Är så dödligt förälskad i denna lilla knodd. Han får hjärtat att slå volter när han skrattar. En sån liten busunge kan alltid få en glad.

Åkte hem eftersom Mogge måste sova lite innan han ska jobba, först blev de slapp i soffan till en dålig film men nu ligger han i sängen med sån där sovpanik som man får när man tittar på klockan och inser att man måste sova och bara har några timmar kvar innan man ska iväg och jobba. Jag ligger och snusar på honom och pillar honom i håret. Mojjo har bäddat ner sig på hennes lekmadrass i vardagsrummet och ligger och myser framför TV:n.
Jag är också trött men jag tänkte att jag och Mojjo ska göra tidig kväll ikväll.


Filmdags. Mojjo är jätteorolig i n

0-1d8d3bc49b4c02cef02331c3cdd26095.png

Filmdags. Mojjo är jätteorolig i natt. Grinig, varm och orolig. Tror skrotan feber.


Skiter i de här för en stund!

Lägger mig under täcket och försöker glömma omvärlden för en stund. Men de ordnar sig säkert.

När någon dör..

Vår helg har inte varit så rolig trots att vi gjort en massa skoj. I lördags ringde telefonen...
Mogges farmor har avlidit. Dagens humör dämpades efter detta.

Jag har bara träffat Mogges farmor ett par gånger och hon verkar vara en go farmor. Men tyvärr som många känner igen hinner man inte hälsa på sina nära och kära så mycket efter man har skaffat egen familj så Mogge hade inte träffat henne så mycket de sista åren.
Men det märks att han grubblar och känner av tomheten ändå. Igår kom tankarna, varför han inte hade engagerat sig i henne mer, hälsat på mm. Jag känner igen den känslan.
Jag försöker åka förbi min farmor så ofta jag kan. Hon bor på vägen mot Mojjos farmor så vi brukar försöka slå 2 flugor i en smäll.

Huvudsaken i mitt liv och i mina tankar är att man skall uppskatta människor i sin närhet. Tyvärr går människor bort och ibland har man inte gjort allt man velat göra eller sagt allt man velat säga, detta gör inte att man älskar dem mindre eller är mindre älskad. Ni som följt min blogg vet att jag var ovän med min far när han gick bort.
Men jag vet att han älskar mig ändå. Vi bråkade pga att han brydde sig om mig och oroade sig för mig.

Man får sig en tankeställare...
Ta vara på de du har i din närhet innan det är försent.Mojjo vill vara som mamma.

Häromdagen när vi var hemma hos AP-barnen, Alex och P, sprang Mojjo iväg på toaletten för att kissa. Såg hur hon gick ut, vände rumpan mot spegeln i hallen och stod där länge med byxorna vid knäna.
Tillslut var jag tvungen att fråga.
-Men Mojjo, vad gör du?
-Jag fixar trosorna, jag vill ha som mamma.

(Tänker inte ens kommentera detta, men nu vet ni vad jag använder för trosor. Den bjuder jag på.)

På stan en sväng.

0-7a4e5942aecbb44029ae92745e542008.png

På stan en sväng.


Ymot vet hur husse ska tas.

166ab4cd79ca98d956d6e6f0783b7a20.png

Ymot vet hur husse ska tas.


Mojjo klättrar inte bara på väggar

60d2eab5c3045e80a60989da8009cb99.png

Mojjo klättrar inte bara på väggarna. Hon går även i taket.


Tandläkarn har sagt att det kan va

29d667c48b50e52b357c46e4cc8689f2.png

Tandläkarn har sagt att det kan vara dags å börja borsta tänderna


Ymot försöker förklara för husse a

5de0c8acf3f6872c731c32d4eb1acac9.png

Ymot försöker förklara för husse att det faktiskt är matdags.


Den hånar mig. Jag vet att jag mås

0-3339466af34d397b1d364bfaffc7c1ac.png

Den hånar mig. Jag vet att jag måste skura golvet efter allt ungarna spillt och kladdat med. Men det tar jag i morgon när de stora är på skola och dagis. Mojjo får vara hemma. De andra ska tyvärr hem till sin mor i morgon. Kommer sakna dom.


GRATTIS STUMPAN!

Gå in och gratta mitt extrabarn ALEX till körkortet.
Grattis gumman! Pappa hade varit så stolt över dig och det är jag med.
Älskar dig!

Dagens lunch.

1c87385d116b83154d415c5cf656249e.png

Dagens lunch.


Fikarast

Skall springa iväg och äta mina underbara små salta kex snart. Jag har fått cravings på saltiner.
Och än en gång, NEJ! Jag är inte gravid.

Jag är dock väldigt trött idag trots att jag sov en stund på soffan igår samt somnade tidigt och har sovit gott hela natten. Har legat och tryckt mig mot Mogge hela natten. Älskar tryggheten jag känner när jag ligger tätt tätt intill honom. Men hatar när man klibbar ihop av värmen. Men det får man leva med. Man kan ju inte få allt här i världen.

Idag kör Alex upp. jag hoppas verkligen hon klarar de. Då ska jag utnyttja henne. Personliga tjänster som hennes far skulle sagt. Allt blir så mycket lättare när jag behöver hjälp med Mojjo mm. Dock så får jag nog låna ut bilen.


Minnesgåva till diabetesfonden.

Nu har jag knappat in en gåva till diabetesfonden till minne av Anders. Jag är inte så mycket för blommor utan ger hellre en summa till diabetesfonden som förhoppningsvis kan göra P´s liv lättare i takt med att forskningen går framåt. Känns dom en liten sak, men många bäckar små...

Jag har även varit och beställt handblommor av Lotta till begravningen. Beställde 2 men behöver nog bara en. Tror att Mojjo ska få vara hemma med Mogge. De blir lugnast så tror jag. Jag får se hur jag gör. Jag är en sån där mamma som egentligen inte vill vaddera in Mojjo i en rosa fluffig värld utan visa henne att människor saknar, gråter och älskar utan att det är något konstigt.


Dagens rast

På rasten passar jag på att springa på toaletten. (Överflödig information. Blir lätt många såna besök pga allt vatten man dricker på dagarna) När jag står där och knäpper byxorna ringer min telefon.
-Hej Mamma!
-Bla bla bla..
-Bla bla bla..
-Bla bla bla??
-Ja.. jag fixar de.
-Jobbar du eller är du ledig?
-Jag jobbar. Har precis varit på toaletten, var det nått mer du ville veta? *fniss*
-Nej, glöm inte att tvätta händerna.. hej då.

Min mamma kommer alltid vara mamma. Jag är snart 30 år och tvättar alltid händerna om det finns rinnande vatten. Måste erkänna att jag inte tvättade dem på senaste folkracetävlingen. Men så fort det dök upp våtservetter användes dom flitigt. Jag har lite av bacillskräck. Tacka vet jag handdecifiktion. (stavas de så?)

Favoritreklam


Min älskade extraunge klarade teoriprovet idag.

GRATTIS STUMPAN!
Nu är det bara uppköringen var och det fixar du!


Efter jobbet ser mitt liv ut såhär..

Jag loggar ut så snart klockan har slagit "hemgång". Halvspringer genom stan och ner till hamnen där bilen står. Kastar mig i bilen och brummar in till första rödljuset.. RÖTT = STOPP! Väntar på grönt och rullar sedan i slowmotion vidare in till nästa rödljus.. RÖTT = STOPP! När vi äntligen får grönt där åker jag vidare mot dagis. Självklart har jag ett rödljus kvar.. och RÖTT = STOPP! Då åker jag ändå den snabba vägen till dagis istället för att ställa mig i rusningstrafiken på E4:an.

Väl framme vid dagis letar jag reda på Mojjo som oftast är och leker på de mest konstiga ställen, bakom lekstugan, i något av facken i bokhyllan eller inne i torkskåpet. Hjälper henne med hennes förbaskade skor. (Måste gömma dem så hon inte vill ha dem i morgonbitti). Sedan ut i bilen efter att vi vinkat och sagt hejdå till alla barn och fröknar på alla avdelningar på hela dagis.

Vidare mot nästa dagis.. rullar på fint i rusningstrafiken.
TRODDE JAG JA....
RÖTT!!! = STOPP!!! Stället där det aldrig är rött blir helt plötsligt så rött att det bränner i ögonen på mig. Eller berodde det kanske på illskan att väggudarna inte vad med mig idag.
När detta blir grönt finns bara ett rödljus kvar och det körde jag mot gult på... förlåt!

Kör rally så Mojjo tjuter av skratt och kastar mig in på nästa dagis. Hittar busunge nr2 som sitter i sandlådan full med grus. In och hämta dagens smutstvätt samt blir visad alla kompisarna på dagis.
-Här är Emmas plats..
-Här är Fredriks plats...
BLA BLA BLA!!! SKYNDA!!

Skyndar mig iväg till skolan där jag skall hämta busunge nr1 som är på fritids. Idag var de inne så jag slapp gå vilse på skolgården som jag gjorde igår. Dom är i skogen fick jag till svar igår...
Men var är skogen då? Bakom skolan finns en skogsdunge tydligen.. fniss.
Letar strumporna som busunge nr1 alltid kastar av sig, sedan kolla om hon hade någon jacka, hälsar på någon trevlig pappa som dök upp och tydligen kände busunge nr1 och sedan ut i bilen igen.
Äntligen på väg hem och jag hann hämta alla barnen innan 16:45. Känner mig stolt.
Då kläcker plötsligt busunge nr1 ut sig.
-Mamma brukar inte hämta oss förrän fem för hon slutar halv fem.
HAHA! Då har jag ju en halvtimme till på mig.

Även om det låter kaosartat så älskar jag det. Vi skrattar och busar nästan hela tiden och jag älskar mitt liv, Mojjo, Mogge och barnen. Jag bryr mig inte om jag kommer lite sent på dagis/skolan ibland, jag är en bra mamma och en helt ok sambo och "bonusmorsa". Jag har ett fast jobb och innan jag träffade Mogge skötte jag hela mitt liv själv med allt vad det innebar. Nu har jag lite avlösning ibland. *ler*

Massage

0bfd483868ad897a4b814c34fb67f80c.png

Massage


Blir övertid hela veckan.

Jag fick jobba över idag, och imorrn, och på onsdag och på torsdag, men på fredag jobbar jag kväll så då vill jag vara hemma och mysa med mogge på dan.
Men nu är vi iallafall hemma och barnen har ätit. Jag håller på att fixa egenkomponerad makaronilåda till Mogge. Annars tror jag han blir tokig på makaroner och korv eftersom vi nästan alltid äter de. Båda älskar denna enkla mat.

Nä, nu ska jag kasta ungarna i badet.

Makaronilåda

74ba80263a0828b483bdd7c896a192b8.png

Makaronilåda


Ännu en rast som gör mig göralös.

Det är viktigt att ta våra raster här på jobbet. Men jag hatar dom!
Jag skulle kunna nöja mig med en lunch för på rasterna blir jag bara göralös och vet inte vad jag ska hitta på. 15 minuter av äppleätning? 15 minuter surf på aftonbladet? 15 minuter kaffedrickande eller 15 minuter spelande på mobilen? Jag brukar sitta kvar vid datorn och lösa ärenden jag lagt åt sidan eller läsa jobbmailan. Kalla mig gärna nörd men är man på jobbet så är man.

Jag längtar redan efter Mogge. Var helt underbart när han kom hem igår. Åt mat, myste i soffan och sedan film i sängen. Jag somnade innan 21 så jag var nog egentligen inte så trevlig.
När jag slutar idag klockan 12 ska jag hämta Mojjo, åka hem och slappa en stund för att sedan hämtar busungarna vid 15 hade jag tänkt. Vet inte hur länge stora damen går i skolan men vid 15 borde dom vara klara med alla bestyr. Sedan ska vi hem och äta mat, min och Mogges favoritmat, makaroner och korv.
Och strax efter maten kommer nog herrn hem igen. LÄNGTAR!

Nu är rasten snart slut och jag kan äntligen återgå till jobbet.

Äntligen är han hemma igen.

0-29fddc53cc10d60e41e6ca92de74fcac.png

Äntligen är han hemma igen.


Kan man inte bada ute kan man test

0-67df9be051c7697b669a35838844280d.png

Kan man inte bada ute kan man testa baddräkten i badkaret.


alex gaddad

0-1df63e61476abc6b67d8750b87bb6d92.png

alex gaddad


Framtida barn..

Hittade den där sidan där man kan se hur sina framtida barn kommer se ut genom att ladda upp bilder på sig själv. HAHA! Hittade dom på datorn nyss.
Den dagen jag och Mogge skaffar fler barn så är det detta som väntar oss.


Svartvik Ink.

Idag ska jag till PA. Jag älskar att åka till honom och titta på bilder och drömma om nästa gaddning. Har den i huvudet men har inte orkat klottra ner den på papper ännu.
Men idag är det inte jag som skall gaddas, jag ska förja med Alex som skall tatuera in ordet Believe i nacken. Ett ord hon förknippar både med ditt liv och sin far.

Sedan ska nog jag och Mojjo bara längta efter Mogge tills han kommer hem. Då har han varit borta lite mer än ett dygn. Plus att busungarn har åkt till sin mor till imorgon och kalasar.
Längtar så otroligt efter både Mogge och busungarna.

Kalasdag

Har haft en kanondag men är otroligt trött nu eftersom jag var uppe med Julia inatt. Nu börjar dagen ta ut sin rätt.

Idag har vi firat busungarna som fyller år idag och om ca 2 veckor. De fick massor med leksaker och kläder. Ett stort tack till mamma samt alla i familjen Bärgare för att ni gjort så barnen haft en underbar dag.
Tyvärr tyckte Mojjo att de va lite för lite sting i vårt hembakade tårta så hon kryddade den lite med vitpeppar. Detta var tack och lov när nästan alla gått hem och alla fått tårta.

Tyvärr tog jag inga bilder idag men vi har haft en kanondag!

Annonsen i tidningen - Anders, Du fattas oss.

Lägg märke till de fina ord Alex skrivit om sin far. De var precis så där jag kom ihåg honom. I hans blåa fula morgonrock/blottarrock, nästan alltid glimten i ögat, och en otrolig kärlek till sina barn.

Du fattas oss Anders! Men du har 2 underbara och starta barn.
Jag vet vad jag hade fått om jag som vanigt skickat det i ett sms till dig.
"Jag vet, Mojjo är inte så tokig hon heller".
Saknar dig!


Discovery är tillbaka på jorden ef

0-6fb0b6b3293634958b00f850ebf300bf.png

Discovery är tillbaka på jorden efter 219 omloppsbanor.


jo en rymdfärja.

4419d3db1f3f691873f08965f3e9cbfd.png

jo en rymdfärja.


Vad är det vi ser?

30c2933f0471157f4b71110d1b0e2578.png

Vad är det vi ser?


Vad gör vi mitt i natten?

4cfb7dda1f965ff61a9c1fe7a37e3ad6.png

Vad gör vi mitt i natten?


Middag hos familjen Bärgare.

3de373f85e483d481d178eced4928fdd.png

Middag hos familjen Bärgare.


Hur får man mojjo att skratta? Man

64d97626d6c68f02c12e18a148dcc912.png

Hur får man mojjo att skratta? Man sätter en falukorv på huvudet och spelar luftgitarr.


Förlora sin far/mor eller son/dotter, vad är värst?

Sedan Anders dog har det blivit mycker diskussioner om det är jobbigare att mista sin far för tex Alex eller mista sin son för hans föräldrar. Nu är alla olika och alla tar tragedier på olika sätt men i det här fallet tror jag att det är värst för Alex.

Jag tror att man kan mäta detta i relation. Hur bra relation man har med den som går bort.

Om jag skulle mista Mojjo idag skulle mitt liv näst intill gå under. Hon är mitt barn, ett oskyldigt litet barn där jag är hennes trygghet, där hon är mitt allt.
Om Mojjo hade varit, säg 50, skaffat en egen familj med en egen dotter, man och möjligtvis ett eller annat djur har ju hon en ny trygghet i dem. Hon har en "ny" familj.
Om Mojjo i det skedet skulle gå bort skulle det självklart vara otroligt jobbigt men jag tror ändå att det skulle vara jobbigast för Mojjos dotter.
Än en gång med tanke på att det är dom 2 som har tryggheten hos varandra, den relation de har till varandra dagligen, som en familj.

Hänger ni med? Förstår ni hur jag tänker?
När något sånt här händer förändras hela levnadsplanen. Fötterna sparkas undan och tryggheten är borta.
Är man vuxen och har några års livserfarenhet har man förhoppningsvis en stor trygghet i sig själv och andra, är man som Alex nu 18 är man mitt emellan vuxenlivet och tonårslivet, man vill kunna klara sig själv men ändå ha en trygg famn, ett tryggt hem att komma hem till. Det har inte min Alex just nu.
Hon har en mor som finns där dagtid, en mor som försöker hjälpa henne, släkt som hjälper till med praktiska saker, en vän i mig som försöker stötta och finnas till men ingen av oss kan ersätta hennes trygghet i hennes pappa.

En gång i tiden togs en bild på Anders i en tågkupé på väg ner mot stockholm, det ord som fick förklara den bilden då var TRYGGHET. Detta ord lever kvar hos Alex och P trots att Anders har lämnat oss.

Pest eller kolera

Riktigt så illa var det inte.
Jag skrev häromdagen om att olyckor sällan kommer ensam och att jag oroade mig för en herre som då låg på sjukhuset med vad vi då trodde var en propp. Det var som tur var "bara" en infektion så lite lugnare måste jag nog erkänna att jag är. Hoppas att han mår bättre så ses vi i morgon.

NÄR VAR HUR??

Anonym om Frågor:
Visste väl att det fanns nått vettigt idig oxå en gammal en slalom åkare,som jag.
Race you any time!:)

Denna människa har inte skrivit vem han eller hon är men jag ställer gärna upp på lite bus i vinter. Ska bara hitta ett par skidor, inte längre än 150 så är jag fit for fight.

Barn och...

0-47da744df3a61545e682ddad11b3cd0a.png

Barn och toabesök. När Mojjo sitter på toaletten kan man räkna med att hon gör sattyg. Idag fyllde hon sin leksaksgroda med kattmat.


Frågor

Brukar du komma i tid: Ja, är gärna 15 minuter tidig.
Vad hade du i din mun senast: Vatten, innan de ett päron.
När mår du bra: När Mogge, Mojjo och busungarna är runt mig.
När blev du fotad senast: Förra veckan nån gång av Mojjo.
Hur känner du dig nu: KÄR och lycklig.
Kan du laga mat: Ja, men inget avancerat.
Vad pluggar du: Pluggar ingenting just nu.
Vad tycker du om fötter: ÄCKLIGT! De värsta jag vet.
Är du smart: De tycker jag väl om jag får säga det själv.
Vad har du på dig: Jeans, vita tennisskor samt en tröja jag lånat av Alex för nån vecka sedan.
Vem/vad saknar du: Mojjo och Mogge. Och Anders lite till och från..
När och varför grät du senast: I förrgår tror ja när jag och Alex satt och pratade.
Hade du en bra kväll igår: Ja. Vi var hos Alex och P, samt deras mor och drack kaffe och busade.
Din favoritdryck på morgonen: Cola, vatten eller kaffe.
Är du nöjd med ditt liv: Ja jag har aldrig mått så otroligt bra.
Vad vill du jobba som: Väktare tror jag, älskar det jobbet.
Har du tråkigt just nu: Nja.. jag har väl så kul som man brukar ha framför en dator.
Vad gör livet värt att leva: Mojjo. Hon får min värld att snurra.
Vad i livet ångrar du: Ett par dåliga förhållanden, sista samtalet med min far, att jag inte hälsade på Anders sista veckorna, lite småhyss. Men annars är jag rätt nöjd med mitt liv.
Är du musikalisk: Dom sa de i skolan.
Vad lyssnar du på för musik: Country och rock.
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Nej, jag klär mig i det som känns bra för stunden.
Är du bortskämd: Absolut inte.
Är du trött: Ja, när jag inte sovit tillräckligt.
Vad gör du imorgon: Jobbar en stund.. busar med Mojjo, lagar mat, umgås med Mogge.

Din första
Operation: Har aldrig blivit opererad, endast sydd.
Första piercingen: Har ingen, vill inte ha. Har 2 hål i öronen, det räcker.
Första bästa vän: Kan de kanske ha varit Helena Andersson när vi var jättesmå. Annars Lotta eller Anna.
Första priset: Nått slalompris kanske. Eller lillavasaloppet.
Första sporten du började på: Slalom när jag var 4. Mamma var slalomlärare.
Första husdjuret: Hund. Min far har haft hund så länge jag kan minnas. jakthundar.
Första semestern: Säkert till leksand eller liknande med familjen. Vi var alltid dit när vi var små.
Första konserten: Kan det kanske ha varit CCR i Hammarstrand. Eller Ulf lundell i Långsele.
Första kärleken: Bubbas Svartberg eller Magnus lysell på lågstadiet.

Favoriter:
Filmer:  Beck, Wallander och annat liknande.
Tvprogram: Efterlyst och nyheterna.
Drink: Orgasm.
Kroppsdel (på kille): Händerna och rumpan.. Mogges gamla hockeyrumpa.
Sport: Hockey mpste de ju vara med tanke på var man bor.
Plagg: Lever i jeans.

Just nu:
Äter du: Ingenting.
Dricker du: Varmt vatten, de har nog stått lite länge.
Ska du: Gå ner på Telia och införskaffa mig en ny telefon.
Lyssnar du på: Mr A som sitter bredvid mig.
Väntar du : Att jag ska få hämta Mojjo.
Tittar du på: Datorn för att kunna svara på dessa frågor.

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: Ögonen. Det är för mig trygghet med ett par varma snälla ögon.
Kramar eller kyssar: Kramar är mer intimt med den man älskar. Kyssar är åtrå.
Kortare eller längre: Längre än mig.
Snygg mage eller snygga armar: Snygg mage. Och det behöver inte vara en vältränad 6-packsmage.
Busig eller lydig: BUSIG!!


Ingen partypingla eller hemmafru.

När man hör vänner och kollegor prata, nu när det närmar sig helg, handlar det alltid om vem som skall dricka vad och vart. Visst att även jag varit ute och festat men jag har inte varit på krogen på snart 1 år. De sista året har jag mest suttit hemma, druckit ett och annat glas vin med Mogge eller tagit en cider. Det blir aldrig mer än 2 eller 3 glas. Jag är verkligen ingen partypingla, men det har jag nog aldrig varit.

som jag skrev så visst går jag också ut, jag var ute i januari nykter, i fjol sommar var jag nog ute ett par gånger, oftast nykter annars max 2 öl. Året innan de var jag ute en del med Linéa men aldrig för att supa utan mest ute efter sällskapet då jag precis gick igenom en skillsmässa och värdesatte vännerna på stan framför en ensam helg i soffan. Även då näst intill nykter varje gång.
Gör detta mig tråkig?

Jag kan gå ut utan att dricka mig redlös, jag kan gå ut nykter och ha precis lika roligt som när jag dricker alkohol. Roligast har jag på en uteservering med god mat, cola till maten men kanske nån öl till "efterrätt" i goda vänners sällskap. Men allra bäst trivs jag tillsammans med nära och kära, gärna familj på en altan i de jämtländska skogarna eller i Juni, gärna med ett glas vin i handen en varm sommarkväll.
Där finns människorna jag trivs bäst med.

Ett stort tack till både min familj och Mogges för att ni förgyller ett liv genom att bara finnas.


En olycka kommer sällan ensam..

Jag har en klump i magen. Ännu en nära människa i vårt liv är på sjukhus.
Jag är kanske lite känslig efter allt som hänt på sistone men nu kommer jag oroa mig tills jag vet att han är OK.

Ny mobil

Igår hemma hos Alex och P åkte min mobil i golvet när Mojjo och P busade. Det slutade med att jag fick åka och inhandla en ny mobil idag. En sån här:

Bada

0-69bc0fd175fc392b164161d529592990.png

Bada


Betydelsefull kommentar

Mårten Lärka om Kvällens mysmusik:
Herr Lärka himself här som också råkat se ditt trevliga inlägg i debatten.
Fortfarande varm i kläderna efter helgens bröllop i Gbg svarar jag nog ja, till ännu ett. I så fall.

Ligger vaken pga min onda hals och försöker se en film jag fick av Alex med spank text. Då blir det lätt att man hamnar på facebook och bloggen. Hinner läsa de bloggar jag följer och se att inget stort hänt på aftonbladet.se sedan jag läste där sist.
Men helt plötsligt ser jag att jag fått en ny kommentar på bloggen. Från Mårten Lärka. Lottas kära gubbe, en av mina något nyfunna favoriter i musikvärlden, Inte så stor, men ack så bra.

Imorgon ska jag ringa vårdcentralen. Insåg de när jag kliver upp mitt i natten för att ta en ipren pga halsen. Vet inte ens om jag egentligen har feber, Åker på jobbet i morgon och försöker jobba halvdag iallafall.

JO, en sak till innan jag fortsätter sväva i cyberrymden.
Mamma, vi ska inte gifta oss ännu, men vi ska gifta oss tids nog.

Dagens Mojjo

-Mamma, de är så fint när du och Mogge pussas.

Tihi.. TACK?! Oftast så fnittrar 3 odjur och skriker ÄCKLIGT i kör när vi pussas.

Mojjo utvecklas..

Mojjos lek har utvecklats något enormt de sista veckorna. Så otroligt skoj att sitta och lyssna på henne när hon fantiserar ihop långa historier om både det ena och det andra. Det är mycket krokodiler och annat konstigt i hennes lekar. Troligtvis påverkad av barnprogramen på TV. Hon älskar ju Standly där dom berättar massor om olika djur.

Samt att hennes ordföråd blir större och större. Idag när vi var hos Mamma Bärgare kom hon in i köket och frågade om hon fick ta en nektarin. De är ju knappt att jag vet vad det är.

Tvmys med Mojjo.

Vad kan man göra på sommarlovet?

Man kan ju
Bygga raketer,
Fightas med mumier,
Stå i Eiffeltornet och rapa
Upptäcka något
Som aldrig funnits
Tvätta och bada en apa

Surfa på en våg
Lattja och ha kul
Leta i huven och stå
Hitta fåglar små
Måla jorden gul
Syrran får mer än hon tål!
 
Phineas & Ferb är ett underbart barnprogram.
Jag och Mojjo sitter och myser i soffan. Rätt mysigt att kramas med henne efter att jag städat här hemma, dammsugit, torkat golv, kasta allt löst skräp och diskat efter en helg med busungarna. Man får ju passa på medans alvedonen finns i kroppen. Det är snart dags att ta en till. Imorgon tänkte jag minsann jobba.


Kvällens mysmusikHar hört en del låtar med herr Lärka och älskar verkligen hans sound. Jag hatar Winnerbäck, Håkan Hellström och liknande musik, men Mårten har något i sin musik som jag gillar.


Halsfluss?

Mogge säger att jag troligtvis har halsfluss. Hade jag inte magsjuka nyss??
Men OK. Jag kan knappt svälja och enligt honom har jag vita prickar i halsen. Jag har en egen sjuksyster!!
I LIKE!


När vi har tråkigt..

Jag och Mogge blir lätt uttråkad när inget händer eller när det är dåligt på TV. Nyss kom vi på att vi skulle se om vi kom i Mogges byxor.... båda 2 samtidigt. Är det inte underbart att vara sambo när man kan roa varandra.

DE GICK!


Dagens räddning.

De ringde på dörren för en stund sedan. De va Syster Bärgare och Stor-Moa. Dom undrade om våra odjur fick komma ut och leka. Jag vakade när dom kom så jag förstod först inte vad Mogge sa men när jag förstod att barnen skulle få komma ut en stund så SJÄLVKLART!
Tycker lite synd om dem som suttit inne hela dagen pga att jag inte är pigg. Så nu är de ute på baksidan och busar medans Mogge är och handlar.
Det blev barnen räddning från tristessen. TACK!!

Sjukling

Vaknade vid ett inatt och mådde illa. Slutade med en stund på toalettgolvet med båda händerna på ringen. FY!
Efter en stunds vila på det kalla golvet orkade jag pallra mig tillbaka till sängen.
Trodde att jag skulle må bättre idag men kroppen är heöt knäckt. Dock så har jag inte kräkits något mer.
Som tur är hyrde Mogge 2 filmer igår, The Haunting in Connecticut och Män som hatar kvinnor. 2 otroligt bra filmer. Sedan har vi även sett Den magiska leksaksaffären på TV1000. Idag blir det en slappardag.
Synd att barnen har sådan överskottsenergi bara. Orkar inte härja med dem idag.

Nu ska jag fortsätta vila en stund och samla lite kraft. Imorgon SKA jag på jobbet igen!!

Medans andra festar..

..myser jag med familjen. De enda som fattas nu är AP-barnen, annars är hela "familjen" samlad.
Barnen sitter och äter godis i soffan, Mojjo börjar bli trött och grinig, Mogge lagar mat och jag myser lite med Dampe. Jag tycker jag förtjänar att sitta en liten stund efetr 8,5 timme på jobbet. Tror dock Mogge har haft det jobbigare än vad jag haft. *fniss*

Nu ska jag gå och hjälpa älsklingen med maten ch bara mysa av kvällen. Mogge hade hyrt bra filmer och inhandlat både ostkrokar och popcorn. Tar med mig Dampe på axeln och går.

Jag älskar min mupp!

Ville bara göra klart de. Han roar mig på min långa rast som jag fick för att jag tog kort lunch och jobbade istället.
Snällt av mig, snällt av jobbet!

Kvällens Mojjo.

-Mamma, kan du klappa mig? (Stryka Mojjo i håret när hon ska sova)
-Inte just nu, strax.
Efter en kort stunds betänketid.
-Mamma...
-JA?!
-Jag tror du måste åka in på sjukhuset och få en ny arm.
-Va? Varför då?
-För att den här funkar inte så bra.
-Va menar du nu Mojjo?
-Men den kan ju inte klappa på mig.

Läggdags för barnen

Jag har krypit ner med Mojjo i sängen medans de andra 2 ligger i sin säng och Mogge på soffan.
Mojjo får ingen ro om hon ligger med de andra barnen så jag ligger alltid bredvid henne tills hon somnat.
Det är otroligt mysigt eftersom hon blir så lugn och kramsjuk.

I morgon har Mogge fullt upp. Jag är på jobbet så han ska ha alla 3 barnen själv. En småhängig Mojjo, Busunge nr 1 ska på kalas och busunge nr 2 har kommit i jag-ska-förstöra-allt-jag-tar-i-åldern. Tror Mogge kommer få en hektisk dag.
Bara barnen har somnat har jag lovat Mogge massage, film och cola. Vårat fredagsmys.

Bjuder även på en av nattens bilder när vi lekte med kameran. Tror den låg på instrumentbrädan i lastbilen på väg genom Övik när denna bild togs.
Matdags

Nu är det matdags. Bacon i chili och paprikaröra med pommes. Så otroligt gott!!
Sedan blir det mys med Mogge och barnen hela kvällen innan jag ska iväg och jobba imorgonbitti.
Dock så beror de lite på Mojjo. Hon har ont i halsen och har nog haft lite feber, men just nu är det full rulle på henne och om hon är pigg kan hon vara hemma med Mogge. Men är hon sjuk så vill jag vara hemma hos henne, tror inte man orkar med dessa 3 själv om en av dem är sjuk.
Men jag hoppas hon håller sig frisk så jag kan jobba imorgon.

P4 = Pensionär?

Jag och Mogge är lite stolta över oss själva just nu. Vi har lyssnat både på karlavagnen och vaken.
Det är nu man känner sig vuxen, närmare pensionär.


Någonstans övanför MODO-land.

Sitter på en rastplats någonstans övanför Övik. Mogge blev så trött att han behövde sova. Själv somnade jag på ungefär samma ställe på vägen upp men vaknade ca 30 minuter från Umeå på vägen ner.
Mojjo sover så gott här i lastbilen, hon älskar verkligen det här.

Jag vet inte varför, men jag och Mojjo verkar båda känna sig trygg i Mogges närhet. Så skönt att veta att han alltid finns där både i med och motgång. Tror detta kan vara Mr. Right. Har ärligt talar aldrig känt så här för någon tidigare. Inte denna saknad när han är borta, trygghet när han är nära eller pirret som infinner sig varje gång jag tittar på honom. Jag pillar på ringen som sitter på mitt finger hela tiden. Tänk, en vacker dag inom en överskådligskådlig tid kommer jag vara gift "på riktigt".

På tal om MODO-land. Nu är det inte långt kvar innan hockeyn drar igång. Jo, jag vet att SCA-cupen pågår men den räknas inte enligt mig.

En resa i tiden..

Sitter i lastbilen, det är kolsvart där utanför. Sakta men säkert närmar vi oss Övik med Umeå som slutdestination för natten. Många minnen hinner passera i mitt huvud när man sitter och stirrar ut genom fönstret.
Allt från olyckan till när vi första gången sågs på jobbet. Tankarna går först och främst till Anders.
Bilden av honom idag har etsat sig fast på insidan ögonlocket.

Jag sitter även och tänker på när jag mötte Mogge, hur underbart vi har haft det och hur glad jag är att vi förlovat oss och att han är min. Mogge är mitt stora stöd och den jag kryper upp hos när jag har det jobbigt.

Helt plötsligt dyker min far upp i mina tankar. Han har kommit och gått i mitt huvud den senaste veckan.
Anders bortgång har gjort att jag tänker väldigt mycket på hur det var när jag miste min far. Jag vet vad barnen går igenom men kan ändå inte sätta mig in i hur det var. Jag vet bara hur mycket jag saknar min far och alla minnen jag har från honom.

Jag kommer ihåg händelser från min barndom. Små små fåniga saker i livet, men stort i en dotters liv som mist sin far. Hur min far sov på soffan, att han alltid gjorde 4 mackor med kaviar varje morgon, hur jag alltid kitlade honom under fötterna, hur han retade mig för att jag inte kan säga kitlas utan säger kicklas. Alla små saker blir helt plötsligt så viktiga. Konstigt...

Jag följer inte bara med Mogge på hans jobb, jag gör även en inre resa i tiden.


Kvällens bild.

Tagen strax ovanför höga kusten när jag lekte med inställningarna på kameran.Bisittning

Nu har vi varit på bisittning. Det är något av det värsta jag gjort i hela mitt liv.
Jag minns inte att det var så jobbigt när jag såg min far, men jag tror Alex och Pontus gör det hårdare och jobbigare. Dessa ungar betyder så otroligt mycket.

Jag tyckte dock inte att Anders såg ut som dig själv. Troligtvis pga att man minns honom men glimten i ögat oc oftast ett leende som kunde fylla ett helt rum. Efter åkte de övriga hem till Alex och Pontus men jag kände att jag ville åka hem. De är en jättetrevlig familj men jag känner inte att jag tillför något under en fika eller middag.
Alex och Pontus vet var jag finns och att de kan ringa när som helst och det är för dem jag vill finnas.
Då klarar jag mig utan fika.

Något som verkligen värmde i mitt hjärta var när Alex kröp upp i mitt knä, precis som ett litet barn. Jag vet att hon gjorde så på sin far när hon kände sig nere, ensam eller bara behövde lite kärlek. Jag börjar inse att jag kanske betyder en del för henne. Det gör hon för mig.

Nu har jag iallafall kommit hem och har krypit ner i sängen med Mogge. Här är min trygghet. Höra hur han andas och känna doften av hans hud. Höra hur Mojjo slamsar bakom ryggen på mig.
Min familj börjar bli stor....
Mojjo och Mogge, busungarna och sedan mina små AP-barn (Alex och Pontus)

Mojjo visar mamma hur man rockar t

Mojjo visar mamma hur man rockar till Def Leppard i bilen.


Dino myser på husse.

0-17d3fe504db56589a7fcbfd9959d5a9c.png

Dino myser på husse.


Blogg.se har blitt knäpp...

Får ju ingenting rätt


Mojjo, SOV!!

Mojjo vaknade för en stund sedan och kan inte somna om. På med TVn i sovrummet och slappa i 1,5 timme till,

Mojjos tankar..

Mojjo ligger och kramar mig när det är dags att sova då hon plötsligt säger.
-Mamma, när du och Mogge ska få en bebis ska den heta Lilly.
Sedan klappar hon mig på magen och frågar om det är en bebis där inne.
-Nej Mojjo, det är de inte.
-Men det vore trevligt att få en lillasyster nu.

VADÅ, det vore trevligt?!!?
Min unge måste snart börja förstå att hon bara är 3 och inte nån 50-talist.


Tidigare utlägg under dagen:
-Mamma, titta en motorcykel!
-Nej Mojjo, det är en moped.
-Men mamma, jag tycker du ska säga åt dina ögon att det ser ut som en motorcykel.

Bevis till min mor..Vill gärna visa för min mor att vårt kylskåp mer än sällan ser ut så här nu för tiden.
Kanske inte så fint på de 2 nedersta hyllorna men otroligt goda saker, i den grå hundbajspåsen ligger tex jättegod ost. Glömde köpa plastpåsar för 4:de gången idag. I matlådan är det rester från dagens "misslyckade" middad. Pizzasallad, Mogges snus, sylt, äpplen, fil, mjölk, små små yoghurtar


Moa är som en tonåring.

-846b0be071a21d68de0555aaf90a5f0.png

Moa är som en tonåring.


Mogge bjuder på en kvällsbild.

74d3a20abd99ebd15ac44665bf93a9b6.png

Mogge bjuder på en kvällsbild.


Min natt hos AP-Larsson.

Inatt spenderade jag natten med mina små AP-barn (Alex & Pontus)
Jag och Mojjo sov i Alex gigantiska säng tillsammans med Alex. Mysigt! De var lättare än vad jag trodde. Men de kändes lite kymigt precis som jag skrev igår. Men jag gör allt för dessa 2 odjur.

Nu är jag iallafall hemma med Mogge igen efter en dag på jobbet, en sväng på stan och lite övningsåkning med Alex. På stan blev det ett par skor till Mojjo, precis som de var bestämt, och sedan även en kofta till mig.

Skrämde även stag på killen på apoteket idag när jag skulle hämta ut nya P-piller.
Han gav mig förpackningen och jag tänkte väl inte mer på de men så frågade han, väldigt proffsigt och inläst.
-Har du några frågor ang hur man använder dem?
Jag svarade snällt nej och han blev knallröd i ansiktet. Ångrar nu att jag inte frågade hur man använda dom och vad dom var bra för... hehe.

Nu ska jag mysa vidare med Mogge innan han ska iväg och jobba.

Dagens middag a la Mogge.

 

Idag skulle Mogge som vanligt vara go och göra mat. Han skivade upp en falukorv och kastade i 2 burkar vita bönor. ÅH va gott tänkte jag..
Tipsade även honom att kasta i några av chilifrukterna han haft med sig hem. Han tog en röd och en grön, sådär som man brukar göra. Fina färger.
Titta på bilderna nedan och gissa vilka han tog!! De gick inte att äta...


RSS 2.0