Sommarmys med familjen

Idag har barnen badat i poolen och busat ute nästan hela dagen. Mojjo är den enda av ungarna som i skrivande stund är vaken och hon ligger i sängen och tittar på sin nya film som jag köpte idag. Filmen UPP.

Är så glad att jag har min underbara tös. Hon har kommit in i en kramperiod och jag njuter av varje sekund hon sitter i mitt knä och gosar. Hon är verkligen min prinsessa. Något som värmer extra gott i hjärtat är när hon kommer smygandes på mornarna, nu när Mogge jobbar förmiddag så jag får ha barnen för mig själv, och kryper upp i vår säng. Busar lite med Milo, kramas och ser på barnprogram. Då njuter jag som aldrig förr.
Jag är så stolt över mina 2 barn så jag vill skrika ut det för hela världen. Jag älskar dem mest i hela universum som Mojjo skulle ha sagt :)

I helgen har vi hunnit hälsa på mormor och morfar som har campat på Berga. Mojjo tyckte det va väldigt spännande att dom stod med husvagnen på vår badplats. Dricka dricka och äta rökta räkor, de är grejor de. Annars har vi mest varit hemma och lekt med grannjäntan.

Veckan ser ut att gå i samma linje. Bad, sol och bus på gården. Kanske ner till havet och bada så vi varvar poolen med havet :) Underbart hur de än blir.

Nu ska jag gå och snusa en gång till på mina barn, inne på 3:dje omgången sedan dom gick och la sig, sedan ska även jag krypa ner bredvid den sovande sambon och se på TV.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0