Kläder kläder kläder

Idag fick vi en hel säck kläder när vi hälsade på familjen Berglund. När vi kom hem kastade vi ut alla kläderna på golvet och jag och tjejerna satte oss och rensade. Den hit, den dit, den till dig och den till dig, den vill du ha och den vill jag ha. JA tydligen blev alla glada.

Tindra har nu 4 snygga jeans, hon förälskade sig i några med sydda stjärnor i zickzacksöm, lite utsvängda och dom skulle se lite slitna ut. Dom va faktiskt fräcka även om det kanske inte låter så.
Hon hittade även några tröjor och plockade ihop till en pyjamas som blev byxor med korta ben, vita men blommor på, och sedan valde hon en lila tröja med pocahontas.

Julia valde snabbt en lång vit tröja med nått silvertryck, typisk hennes stil. Hon hittade även ett par höga jeansshorts som hon blev helt tokig i. Hon sprang snabbt iväg och bytte om till ett par tuffa randiga strumpbyxor med matchande tröja instoppad i shortsen och gick sedan runt och log länge. Även hon plockade ihop en pyjamas i mörk ceris.

Lilla Mojjo då? Jodå, hon hittade lite hon med. Hon hittade 2 klänningar, en som man kan snurra i som fladdrar fint i vinden. Hon hittade även några huvjackor som hon snabbt sa att hon ville ha då Julia och Tindra nästan har såna.
Även där blev de pyjamas, men bara byxor.


Men nu har dom snart provat allt och visat varandra hur fina dom är :) GOUNGAR
Nu ska de 3 små primadonnorna få titta klart på UPP och äta sina popcorn innan det är dags för sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0